Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι λιγούρες της στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης - Τι «ζήτησε» το μωρό;
Showbiz

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι λιγούρες της στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης - Τι «ζήτησε» το μωρό;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε λιγότερο από δύο μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

Η παρουσιάστρια από την στιγμή που ανακοίνωσε δημόσια την εγκυμοσύνη της δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητά της, ενώ δεν διστάζει να αποκαλύπτει στους διαδικτυακούς της φίλους, τις διατροφικές της συνήθειες κατά την περίοδο της κύησης.

Φαίνεται πως της άνοιξε η όρεξη στην κατάστασή της και γεύεται όλες τις νοστιμιές που λιγουρεύεται.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε ένα instastory, στο οποίο έδειχνε ένα λαχταριστό burger, το οποίο και λίγα λεπτά αργότερα δεν υπήρχε στο πιάτο.

Η παρουσιάστρια έχει αποφασίσει πως δεν θα στερείται καμία γευστική απόλαυση και το απολαμβάνει και με το παραπάνω.

Δείτε στην gallery την φωτό που ανέβασε:

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η οποία μόλις την είδε στο πλατό, πήγε κοντά της, τής χάιδεψε την κοιλίτσα και... της είπε "Είναι παίδαρος"!

Άλλωστε, όπως είναι γνωστό η Ελένη Μενεγάκη πολλές φορές έχει προβλέψει το φύλο γνωστών κυριών που ήταν έγκυος και ποτέ δεν έχει πέσει έξω!

Μάλιστα, όταν η Ελένη της είπε ότι έρχεται ο παίδαρος η εγκυμονούσα Queen Ντίνα η οποία επέλεξε στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη να ντυθεί στα τιρκουάζ, γέλασε και είπε ότι "ο παίδαρος το τρώει το φαγητό του"!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved