Ραφαέλα Ψαρρού: Αυτό είναι το υγιεινό πρωινό των παιδιών της για να έχουν ενέργεια στο σχολείο
Showbiz

Ραφαέλα Ψαρρού: Αυτό είναι το υγιεινό πρωινό των παιδιών της για να έχουν ενέργεια στο σχολείο

Η Ραφαέλα Ψαρρού και ο Γιώργος Καράβας είναι από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας.

Η ευτυχία τους έχει ολοκληρωθεί από την στιγμή που ήρθαν στον κόσμο τα δύο τους παιδιά, η Καλλιόπη και ο Φίλιππος.

Η Ραφαέλα Ψαρρού σε κάθε της δήλωση αναφέρεται στον σύζυγό της με τα καλύτερα λόγια και μάλιστα είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη:«Όταν έκανα τον Φίλιππο ήμουν 20 χρονών, από επιλογή ήθελα να το κάνω. Όταν έκανα το παιδί ζορίστηκα πολύ, έχασα τελείως τα κέντρα μου, δεν ήξερα τι με περιμένει. Ο Γιώργος δεν μπόρεσε εκείνη την στιγμή να το δει εξαρχής γιατί άλλαξε και εκείνου η ζωή. Ήταν ένα σημείο που ήθελε βοήθεια. Εκεί εγώ ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία, ήθελα κι εγώ σαν Ραφαέλα να είμαι πιο έτοιμη και να δουλέψω τον εαυτό μου. Με βοήθησε πολύ».

Οι δύο τους έχουν ως απόλυτη προτεραιότητα τα παιδιά τους και συχνά μάλιστα, δημοσιεύουν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους στιγμές. Πολλές φορές η ίδια δημοσιεύει τις διατροφικές επιλογές τόσο τις δικιές της, όσο και των παιδιών της.

Η Ραφαέλλα Ψαρρού πρόσφατα μας έδειξε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πρωινό γεύμα που ετοιμάζει για τα παιδιά της, το οποίο είναι εξαιρετικά θρεπτικό και υγιεινό.

Συγκεκριμένα, το πρωινό περιλάμβανε γιαούρτι με ράσμπερι και μπλούμπερι στο ένα ταπεράκι και στο άλλο, κομματάκια μπανάνας και μήλου.

Δείτε στην gallery το πρωινό των παιδιών της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved