Ζωή Παπαδοπούλου: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης της!
Showbiz

Ζωή Παπαδοπούλου: Η πρώτη της ανάρτηση μετά τη γέννηση της κόρης της!

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η Ζωή Παπαδοπούλου απολαμβάνει την χαρά της μητρότητας, μιας και έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που από την πρώτη στιγμή της έχει κλέψει την καρδιά. 

Μαζί με τον σύζυγό της, Θοδωρή Πλεμμένο έχουν πλέον δημιουργήσει την οικογένεια που πάντα ονειρευόντουσαν, ενώ η μικρή τους έχει ολοκληρώσει την ευτυχία τους και δεν ξεκολλούν στιγμή από δίπλα της.

Η Ζωή Παπαδοπούλου νωρίς το πρωί της Τρίτης 1 Νοεμβρίου 2022 έφερε στον κόσμο την κόρη της και από εκείνη τη στιγμή απολαμβάνει τον ρόλο της νέας μανούλας, με τα συναισθήματα για εκείνη να είναι πρωτόγνωρα, αλλά συνάμα μαγικά, μιας και ήταν όνειρό της να αποκτήσει ένα παιδάκι με τον σύζυγό της.

Μάλιστα, σε δηλώσεις της μέσα από το μαιευτήριο που παραχώρησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά "Πρωινό μας", η ίδια είχε δηλώσει: «Μόλις την πήρα αγκαλιά μου, έκλαιγα. Φαίη, κλάμα φουλ καθημερινά…Ξεκίνησε μία νέα ζωή για εμένα, δεν περιγράφονται τα συναισθήματά μου».

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, η τραγουδίστρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τον ερχομό της κόρης της και δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο, ενώ συνόδευσε το post της με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα:

"1/11/22 !!!!! Ευγνωμοσύνη 🌺 Ευτυχία 🌺 Αγάπη 🌺 Συγκίνηση 🌺Κλάμα Χαράς - Κλάμα Ανυπομονησίας - Κλάμα Εμπέδωσης Των Αμέτρητων Δυνατοτήτων Που Κρύβει Το Γυναικείο Σώμα 🌺 Θαύμα και Δώρο μας ήρθες..

🌺 Ευχαριστούμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
🌺 Σύντροφε μου λατρευτέ πόσο χαίρομαι που έγινες μπαμπάς του παιδιού μας!
Σε Όλα Μαζί στα μικρά και στα Μεγάλα!!!!"

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved