Γιώργος Παπαγεωργίου: Η ηλικία, τα παιδικά χρόνια, η πορεία και οι ρόλοι που έχει ενσαρκώσει!
Showbiz

Γιώργος Παπαγεωργίου: Η ηλικία, τα παιδικά χρόνια, η πορεία και οι ρόλοι που έχει ενσαρκώσει!

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι πλέον ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς και η αλήθεια είναι ότι οι ρόλοι που κατά καιρούς έχει ενσαρκώσει, έχουν κάνει τους τηλεθεατές να τον λατρεύουν. 

Πέρασε πολλά χρόνια της ζωής του κρύβοντας πως είναι γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού, όμως το ταλέντο του μάλλον τον πρόδωσε.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου γεννήθηκε στις 11 Απριλίου του 1981 και από μικρός ήξερε πως πρέπει να αφιερώσει τη ζωή του στο θέατρο και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Μπήκε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού θεάτρου και μόλις αποφοίτησε άρχισε να ψάχνει τη δική του κατεύθυνση. Στην απόφασή του βοήθησε η παράσταση «Κατσαρίδα», στην
οποία και αποθεώθηκε.

Η τηλεόραση μπήκε στη ζωή του το 2000, όταν ο Πάνος Κοκκινόπουλος του πρότεινε να συμμετέχει σε ένα επεισόδιο του «Κόκκινου κύκλου». Ακολούθησαν συμμετοχές στις σειρές «Ιωάννα της καρδιάς» το 2006 και στην «Τυφλόμυγα» το 2008. Επίσης συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της σειράς «Σε είδα» το 2008. Παράλληλα έχει ιδρύσει το
συγκρότημά του. mus Polkar, και κάνει ασταμάτητα θέατρο και κινηματογράφο.

Τον Οκτώβριο του 2019 πρωταγωνίστησε στη σειρά «Σπίτι είναι» και έναν χρόνο μετά στους «Σχεδόν ενήλικες» της Μυρτώς Κοντοβά στο MEGA. Πέρυσι το κοινό τον απόλαυσε στη «Σκοτεινή θάλασσα», ενώ φέτος είναι ο Στρατής στον «Γλυκάνισο» που προβάλλεται στον ΣΚΑΙ.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved