Χαλκιάς: Το άγνωστο περιστατικό στη δίκη Φιλιππίδη και ο εκνευρισμός:«Ήμουν έτοιμος να τσουρομαδηθώ»
Showbiz

Χαλκιάς: Το άγνωστο περιστατικό στη δίκη Φιλιππίδη και ο εκνευρισμός:«Ήμουν έτοιμος να τσουρομαδηθώ»

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε το πρωί της Τρίτης (8-11) ο Τάσος Χαλκιάς για όλα!

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην παρεξήγησή του με την Ιωάννα Μαλέσκου, στο χρόνο που περνά ενώ αποκάλυψε κι ένα άγνωστο περιστατικό από την παρουσία του στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, εξηγώντας τον λόγο που εκνευρίστηκε με τους δημοσιογράφους.

«Στη δική μου εποχή είχαμε έναν τρόπο να συμπεριφερόμαστε στις γυναίκες που περιείχε πολλά κοσμητικά επίθετα. Όταν λέγαμε μια γυναίκα “κούκλα μου”, το λέγαμε γιατί τη βλέπαμε σαν κούκλα και δεν εννοούσαμε κάτω από αυτό τίποτα άλλο. Ακούω κάτι λέξεις που ηχούν στα αυτιά μου περίεργα…», είπε αναφορικά με τον χαρακτηρισμό «κούκλα μου» που είχε απευθύνει στην Ιωάννα Μαλέσκου και παρεξηγήθηκε.


Σχετικά με το περιστατικό έξω από το δικαστήριο που είχε παρευρεθεί για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο ηθοποιό εξήγησε πως:

«Βλέπετε έναν άνθρωπο που με κάποιο σχετικό κόπο ανεβαίνει τις σκάλες. Δε προλαβαίνω να ανέβω και βλέπω κάτω στα πόδια μου 75 καλώδια από τα μικρόφωνα. Παραπάτησα και ήμουν έτοιμος να τσουρομαδηθώ. Τώρα αυτό είναι ωραίο; Για να σου πω τι θα πω στη δίκη; Είσαι σοβαρός; Θα σου πω τι θα πω στη δίκη; Συγκεντρωθείτε. Ναι, να βγάλεις μια είδηση αλλά όχι αν με ρίξεις κάτω. Παιδιά εσείς με εκνευρίσατε. Πάρτε το μέρος της ευθύνης που σας αναλογεί».

«Είναι δυσάρεστο όταν ένας άνθρωπος με τον οποίο έχεις ζήσεις πράγματα μέσα στη δουλειά, βρίσκεται στο εδώλιο και εσύ πρέπει να μαρτυρήσεις κάποια πράγματα γι’ αυτόν… Ο Πέτρος ήταν ένας άνθρωπος αγαπητός για μένα στη δουλειά και ήταν αγαπητός και για πολλά ζητήματα αλλά για κανένα από όσα κατηγορείται», είπε ο Τάσος Χαλκιάς.

Διαβάστε επίσης

Δίκη Φιλιππίδη: Ένταση με τον Τάσο Χαλκιά και τους ρεπόρτερ έξω από τα δικαστήρια

Δίκη Φιλιππίδη: Έξαλλος ο Τάσος Χαλκιάς με τους ρεπόρτερ: «Είναι δυνατόν; Με ρωτάτε τώρα τι ξέρω;»

Τάσος Χαλκιάς: «Εάν αποδειχτεί αθώος ο Πέτρος Φιλιππίδης θα επικοινωνήσω μαζί του και θα συνεργαστώ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved