Showbiz

Ελευθερία Αρβανιτάκη - Ελεονώρα Ζουγανέλη: Το gossip-tv στην συνέντευξη τύπου

Ήταν μια παρουσίαση, από τις ωραίες, τις γεμάτες κόσμο, χαρά και μουσική!

Τη Τρίτη 8 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου των live εμφανίσεων της Ελευθερίας Αρβανιτάκη και της Ελεονώρας Ζουγανέλη στο VOX, το οποίο θα είναι και το νυχτερινό κέντρο που θα φιλοξενήσει τις δύο μεγάλες ερμηνεύτριες.

Πλήθος κόσμου, φίλων, συνεργατών και δημοσιογράφων βρέθηκαν δίπλα τους για να πάρουν μια γεύση από τα όσα θα δει το κοινό.

Μέσα σε μία σκηνή χωράνε τέσσερις μουσικές δεκαετίες, αμέτρητα τραγούδια που έχουμε ζήσει και τα έχουμε χιλιοτραγουδήσει και δύο φωνές από αυτές που χαρακτηρίζουν το ελληνικό τραγούδι και την συνέχεια του.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεονώρα Ζουγανέλη ενώνουν τις φωνές τους, με την εσωτερική φλόγα της Ελευθερίας να συναντάει το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της Ελεονώρας. Το ρεπερτόριο τους θα είναι με τραγούδια που έχουμε ζήσει στις χαρές και στις λύπες μας.

Δύο γενιές συναντιούνται επί σκηνής, δύο γυναίκες που έχουν χαρακτηρίσει με την φωνή τους το ελληνικό τραγούδι που αγαπάμε να τραγουδάμε, δύο μοναδικές ερμηνεύτριες μαζί σε ένα πρόγραμμα από αυτά που θα θυμόμαστε για πάντα.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όλα όσα δήλωσαν.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved