Ελένη Μενεγάκη: Οι 10+1 φορές που μας «άφησε άφωνους» στο τηλεοπτικό πλατό με το στυλ της!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Οι 10+1 φορές που μας «άφησε άφωνους» στο τηλεοπτικό πλατό με το στυλ της!

Η Ελένη Μενεγάκη αγαπάει τη μόδα και τα τελευταία χρόνια, φροντίζει να ακολουθεί τις τάσεις, ανάλογα με το τι της ταιριάζει στο σώμα της και τι την εκφράζει, ανάλογα με τη διάθεσή της.

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες, που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει τα τελευταία χρόνια και την στηρίζουν πάντοτε σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Την Ελένη Μενεγάκη την απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή της «Ελένη» που παρουσιάζει τα μεσημέρια στο MEGA με την ομάδα της. Η ίδια λατρεύει να περιποιείται τον εαυτό της και κάτι τέτοιο είναι ξεκάθαρο, με κάθε της τηλεοπτική εμφάνιση να το επιβεβαιώνει. Η Ελένη Μενεγάκη είναι πάντοτε προσεγμένη και κομψή, ενώ φροντίζει να επιλέγει ρούχα που την κολακεύουν και αναδεικνύουν το καλλίγραμμο σώμα της.

Λατρεύει τα patterns, τα φωτεινά χρώματα, τα μίντι φορέματα, αλλά και τα κοστούμια, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που θέλουμε να αντιγράψουμε το στιλ της και να δημιουργήσουμε ένα αντίστοιχο look για εμάς. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που σε κάθε της δημόσια εμφάνιση, αλλά και στα social media, αποθεώνεται από το κοινό της, που την ακολουθεί φανατικά.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved