Στέλιος Λεγάκης: Ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Ειρηάννα Συρίγου
Showbiz

Στέλιος Λεγάκης: Ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Ειρηάννα Συρίγου

Με ταχείς ρυθμούς βαδίζει ο Στέλιος Λεγάκης προς τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας.

Ο τραγουδιστής που κέρδισε την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού σε ηλικία μόλις 14 ετών, όταν συμμετείχε στο γνωστό talent show «Ελλάδα έχεις ταλέντο», στο οποίο στέφθηκε νικητής, κάνει πρόβες για... νανουρίσματα, αφού σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας.

Όσοι τον γνωρίζουν κάνουν λόγο για έναν τρυφερό άνθρωπο που έχει εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία να δημιουργήσει νωρίς τη δική του οικογένεια.

Αν και ο ίδιος αποφεύγει να δημοσιοποιεί λεπτομέρειες που αφορούν την προσωπική του ζωή, η χαρά του για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, Ειρηάννας Συρίγου, ήταν τόσο μεγάλη, που δεν θα μπορούσε να το κρατήσει μυστικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, το ζευγάρι περιμένει κορίτσι. «Γίνομαι πατέρας! Είναι κάτι πολύ καινούργιο για εμένα. Είναι κάποιες φάσεις που δεν το συνειδητοποιώ. Θέλαμε, εγώ και η σύντροφός μου, παιδί. Πάντα έλεγα ότι δεν θέλω να έρθει το παιδί "κατά λάθος". Η εγκυμοσύνη είναι μια εμπειρία πρωτόγνωρη και για τους δυο μας, πηγαίνω σύμφωνα με τα "θέλω" της γυναίκας μου», έχει δηλώσει ο Στέλιος χωρίς να μπορεί να κρύψει τη χαρά του.

Η χαρά του ζευγαριού, όμως θα είναι διπλή, αφού -σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες- οι δυο τους σχεδιάζουν να χορέψουν τον χορό του Ησαΐα μετά τον τοκετό, ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε διπλό μυστήριο, γάμο και βάφτιση, μέσα στη νέα χρονιά. Μέχρι τότε, απόλυτη προτεραιότητά τους είναι να ζήσουν την κάθε στιγμή αυτού του υπέροχου ταξιδιού, που θα έχει ως προορισμό την ολοκλήρωση της ευτυχίας τους.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved