Χαρά Παππά: Έκανε το επόμενο βήμα με τον Στέφανο, έπειτα από έναν χρόνο σχέσης
Showbiz

Χαρά Παππά: Έκανε το επόμενο βήμα με τον Στέφανο, έπειτα από έναν χρόνο σχέσης

Έπειτα από έναν χρόνο σχέσης, το μοντέλο Xαρά Παππά και ο επιχειρηματίας Στέφανος Τσαγκαράκης αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα, μετακομίζοντας σε ένα υπέροχο σπίτι στο Φάληρο.

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν. Η Χαρά Παππά, η οποία έγινε ευρέως γνωστή κατά τη συμμετοχή της στο τηλεοπτικό «GNTM», και ο Στέφανος Τσαγκαράκης, της γνωστής οικογένειας που δραστηριοποιείται στον χώρο της τέχνης και του κοσμήματος, είναι εδώ και περίπου έναν χρόνο ζευγάρι. Πρόσφατα αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους μένοντας κάτω από την ίδια στέγη.

Οι δυο τους συγκατοικούν σε ένα όμορφο σπίτι στην περιοχή του Φαλήρου. Μπορεί ο χρόνος τους να είναι αρκετά περιορισμένος λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, ωστόσο πλέον έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς το σπίτι τους. Απολαμβάνουν στο έπακρο τη συγκατοίκηση, αφού τους δίνει την ευκαιρία να μοιράζονται ακόμη περισσότερες στιγμές και να οικοδομούν τόσο το παρόν όσο και το μέλλον τους. Αγαπούν όλες τις μικρές στιγμές της κοινής τους καθημερινότητας, όπως τις βόλτες με τον σκύλο τους τον Σόκο, ένα αξιολάτρευτο αδέσποτο, που βρέθηκε στον δρόμο τους και έγινε αμέσως μέλος της οικογένειάς τους.

Με την ευλογία της μαμάς

Οι δυο τους γνωρίστηκαν έπειτα από πρωτοβουλία της μητέρας του Στέφανου, Μαίρης Τσαγκαράκη. Εκείνη γνώρισε πρώτη τη Χαρά, εντυπωσιάστηκε από την ομορφιά και τους καλούς τρόπους της και αμέσως εξέφρασε την επιθυμία να τη συστήσει στον γιο της όπερ και εγένετο. Η εξέλιξη αυτής της γνωριμίας ήταν ένας φλογερός έρωτας που γεννήθηκε από την πρώτη κιόλας ματιά.

Η Xαρά Παππά έχει καταφέρει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. Έπειτα από μια μακροχρόνια σχέση με τον σπουδαίο Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί, με τον οποίο χώρισε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, το όμορφο μοντέλο χαμογελά ξανά. Κάνει επιλεκτικές δουλειές στο μόντελινγκ, ενώ παράλληλα δημιουργεί εξαιρετικό περιεχόμενο για το Instagram και το Tik tok, αποκτώντας ολοένα και περισσότερους followers.

Ο Στέφανος ασχολείται με την οικογενειακή γκαλερί, που εδρεύει στο Κολωνάκι, και ετοιμάζει ένα δικό του project. Έχει σπουδάσει διαμαντολόγος και το επόμενο επαγγελματικό βήμα του θα αφορά το κόσμημα και τους πολύτιμους λίθους. Όλα δείχνουν ότι ο ένας έχει βρει το ιδανικό ταίρι στο πρόσωπο του άλλου. Η Χαρά έχει ήδη συστήσει τον σύντροφο της στην οικογένειά της που ζει στην Ηγουμενίτσα, ενώ κι εκείνη έχει γνωρίσει τους γονείς του Στέφανου, με τους οποίους διατηρεί άριστες σχέσεις.

Πηγή:Real

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved