Συριοπούλου: Η καθημερινότητα με τον γιο της και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού
Showbiz

Συριοπούλου: Η καθημερινότητα με τον γιο της και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού

Την Ευαγγελία Συριοπούλου, την απολαμβάνουμε μέσα από τον ρόλο της Μιράντας Παππά στη νέα καθημερινή σειρά του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών».

Ο ρόλος της έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό, καθώς είναι κορίτσι που κρύβει πολλά βάσανα.

Η ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη και μίλησε για τον σύζυγό της, Στράτο αλλά και για το ενδεχόμενο ενός παιδιού.

«Ο Στράτος είναι ένας πολύ καλός μπαμπάς, που ασχολείται ουσιαστικά με το μεγάλωμα του παιδιού μας και φροντίζει να περνά παραγωγικό χρόνο μαζί του. Εξάλλου, του έχει τεράστια αδυναμία. Είμαστε συνεργάτες στο μεγάλωμα του γιου μας και αυτό είναι, νομίζω, το μυστικό της συνταγής», λέει η Ευαγγελία Συριοπούλου, περιγράφοντας την καθημερινότητά της με το παιδί.

Ωστόσο, εκείνο που και οι τρεις τους αγαπούν περισσότερο να κάνουν είναι το πιο απλό που μπορεί να φανταστεί κανείς:«Μας αρέσει να περνάμε χρόνο μαζί, στο σπίτι μας με την οικογένεια, με φίλους. Κάνουμε πολλές βόλτες. Ειδικά τις ηλιόλουστες ημέρες προσπαθούμε να τις εκμεταλλευόμαστε για αποδράσεις με τον μικρούλη μας».

Είναι πολλοί εκείνοι που θα σκέφτονταν ένα δεύτερο παιδί μετά τον ερχομό του πρώτου. «Για την ώρα δεν κάνω σκέψεις για ένα δεύτερο παιδάκι. Χαίρομαι τον γιο μου στο 100% και είμαι αφοσιωμένη σε αυτόν. Στη ζωή, βέβαια, έχω μάθει να μην αποκλείω τίποτα, αλλά σίγουρα κάτι τέτοιο δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου», σημειώνει η πρασινομάτα ηθοποιός.

Μιλώντας για το δώρο της ομορφιάς, η ίδια λέει ότι δεν το βρίσκει αρκετό για την προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου:«Η ομορφιά είναι δώρο και μπορεί να διευκολύνει τα πράγματα. Ωστόσο, δεν έχω νιώσει ποτέ, με τους ανθρώπους που έχω συνεργαστεί, ότι αποτέλεσε το νούμερο 1 κριτήριο. Μετά από τόσα χρόνια στον χώρο, νομίζω ότι η υποκριτική ικανότητα, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μου είναι αυτά που με ξεχωρίζουν και οι άνθρωποι του χώρου το γνωρίζουν».

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved