Ελένη Ράντου: «Στην Ελλάδα είμαστε χωριό, που όποιος πάει να το παίξει σταρ μου φαίνεται απλώς κιτς»
Showbiz

Ελένη Ράντου: «Στην Ελλάδα είμαστε χωριό, που όποιος πάει να το παίξει σταρ μου φαίνεται απλώς κιτς»

H πορεία της Ελένης Ράντου στον χώρο της υποκριτικής είναι τεράστια, ενώ δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που την έχουμε καταχειροκροτήσει για το μοναδικό ταλέντο της!

H ηθοποιός είναι μια από τις πιο αγαπημένες του κοινού, το οποίο την έχει λατρέψει και την στηρίζει σε κάθε νέο της επαγγελματικό βήμα.

Η Ελένη Ράντου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και έκανε λόγο για όλους και για όλα, ενώ η ίδια παράδεχτηκε ότι ποτέ δεν αποδέχεται τον όρο "Σταρ" και πώς στο επαγγελμα του ηθοποιού, ο καθένας κάνει το καλύτερο που μπορεί για να αρέσει στο κοινό και να γίνει αγαπητός. Για εκείνη είναι άλλο το να είσαι καλή ηθοποιός και άλλο να χαρακτηρίζεσαι ως star.

Πάντως, έχετε αγαπηθεί πολύ και από τους τηλεοπτικούς σας ρόλους.
Ε.Ρ.: Οταν ανοίγεις την τηλεόραση και επί 22 χρόνια το μεσημέρι έχεις ραντεβού μαζί μου και αυτό το ραντεβού σού έχει φέρει και μια ευεξία και το επαναλαμβάνουν και τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου, δημιουργείται μια σχέση οικειότητας.

G.: Σας αρέσει αυτή η οικειότητα;


Ε.Ρ.: Εχω μάθει να ζω έτσι και δεν μπορώ να το σχολιάσω. Ξέρω όπ μου έχει δώσει ωραίες ευκαιρίες να κάνω ουσιαστικές κουβέντες με ανθρώπους που αλλιώς δεν θα τους ήξερα. Ή να μου χαρίσουν ένα χαμόγελο τόσο ειλικρινές που θα μου φπάξει τη μέρα. Καμιά φορά είναι σαν να σου λένε «προχώρα, συνέχισε, αξίζει τον κόπο».

G.: Δεν θελήσατε ποτέ να γίνετε απρόσιτη; Σταρ;
Ε.Ρ.: Δεν ξέρω τι σημαίνει σταρ στη δική μας χώρα. Είμαστε τόσο χωριό, που όποιος πάει να το παίξει σταρ μού φαίνεται απλώς κιτς. Περισσότερο με ενδιαφέρει να γίνω σπουδαίος άνθρωπος παρά σπουδαία σταρ. Οπότε οι επιλογές μου καθοδηγούνται πάντα από τη σκέψη όπ θέλω να γίνω ένας άνθρωπος που εγώγια τον εαυτό μου στο τέλος της ημέρας θα πω «respect». Ο,τι έχω στο νου μου ως σταρ είναι μια ψευτιά. Γενικά, με το ψεύτικο έχω ένα θέμα. Σχεδόν έχω εμμονή με το αληθινό. Βλακώδη εμμονή.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved