Η συγκινητική ανάρτηση της Κοντοβά για την κόρη της, Ada προκάλεσε «δάκρυα» στους followers της
Showbiz

Η συγκινητική ανάρτηση της Κοντοβά για την κόρη της, Ada προκάλεσε «δάκρυα» στους followers της

Ήταν πριν δύο χρόνια, όταν η Χριστίνα Κοντοβά αποκάλυψε πως υιοθέτησε την μικρή Ada μετά από αρκετά πολύμηνα ταξίδια στην Ουγκάντα.

Η σχεδιάστρια μόδας είχε δεχτεί πολλά μηνύματα αγάπης από τους διαδικτυακούς της φίλους για την κίνηση αυτή και πολλοί μάλιστα, την ρωτούσαν διάφορες απορίες για την διαδικασία αυτή, με την ίδια να απαντά πάντα και να μην μπορεί να κρύψει την χαρά της.

Έτσι λοιπόν, σαν σήμερα, το 2020 η Χριστίνα Κοντοβά ταξίδεψε στην Ουγκάντα όπου γνώρισε για πρώτη φορά τη μικρή και μαζί έζησαν έναν χρόνο στην Ουγκάντα, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες υιοθεσίας και στη συνέχεια επέστρεψαν στην Ελλάδα όπου ζουν μέχρι και τώρα

Η ίδια σήμερα (10/11) μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από την στιγμή που μπήκε στην ζωή της, η Ada και την αλλάξει ριζικά.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Κοντοβά ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες μας δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της Ada.

«2 χρόνια μαζί. Η οικογένεια μας σήμερα έχει γενέθλια… Σαν σήμερα το 2020 βρεθήκαμε και ξεκίνησε η κοινή μας ζωή! Η πρώτη φωτογραφία είναι η πρώτη μας αγκαλιά. Η επόμενη είναι 1 χρόνο μετά στο ίδιο σημείο λίγο πριν αποχαιρετίσουμε την Ουγκάντα. Η τελευταία είναι πριν λίγες μέρες ξεκινώντας για το σχολείο.

Πώς μεγαλώνουν τα παιδιά; -Με αγάπη και ασφάλεια… Και ανθίζουν. Προσωπικά μεγάλωσα, ωρίμασα και άλλαξα μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια και νιώθω ευγνωμοσύνη για το θαύμα που μοιράζομαι» έγραψε στην ανάρτησή της η Χριστίνα Κοντοβά.

Δείτε στην gallery τις φωτογραφίες που ανέβασε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved