Οι celebs σε χριστουγεννιάτικο mood! Δείτε πώς διακόσμησαν τα σπίτια τους
Showbiz

Οι celebs σε χριστουγεννιάτικο mood! Δείτε πώς διακόσμησαν τα σπίτια τους

Η αγαπημένη γιορτή μικρών και μεγάλων έφτασε και όλοι μας έχουμε μπει σε Christmas mood, παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Παρόλα αυτά, προσπαθούμε όλοι να σκεφτόμαστε θετικά και να βλέπουμε την καλή όψη των πραγμάτων.

Άλλωστε, τα Χριστούγεννα μας γεμίζουν αισιοδοξία. Όλα γύρω μας είναι στολισμένα και τα σπίτια μας έχουν γεμίσει με μυρωδιές από χριστουγεννιάτικες λιχουδιές.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι αγαπημένοι μας celebrities στόλισαν στα σπίτια τους και μοιράστηκαν μαζί μας πολλά στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Μάλιστα, αρκετοί ήταν οι επώνυμοι που μας εντυπωσίασαν με τον φαντασμαγορικό στολισμό που επέλεξαν. αποδεικνύοντας πως έχουν πολλή φαντασία!

Ανάμεσα σε αυτούς οι: Δούκισσα Νομικού, Ιωάννα Τούνη, Κόνι Μεταξά, Σάκης Ρουβάς και πολλοί άλλοι...

Δούκισσα Νομικού: Η σημαδιακή ημερομηνία

Η όμορφη παρουσιάστρια στόλισε ενάμιση μήνα πριν τις γιορτές σε μια σημαδιακή για εκείνη ημέρα.

Όπως θα δεις και στο βίντεο είναι ένα υπέροχο πανύψηλο δέντρο με υπέροχα στολίδια και εκατοντάδες λαμπιόνια.

Η Δούκισσα μάλιστα μέσα από σχετικό story εξήγησε τον λόγο που πάντα στολίζει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της μία συγκεκριμένη ημερομηνία και ήταν πολύ συγκινητική η αποκάλυψή της.

«Αυτό είναι το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας και δεν είναι ένα τυχαίο δέντρο. Είναι ακριβώς το ίδιο δέντρο που στολίζαμε στο πατρικό μας σπίτι, τότε που ο Νικήτας κι εγώ ήμασταν μωρά. Όταν όμως έγινα για πρώτη φορά μαμά, οι γονείς μου θέλησαν να μου το δώσουν για να το στολίζω μαζί με τα παιδιά μου και τον Δημήτρη. Αυτό το δέντρο είναι όλα μου τα παιδικά χρόνια, οι αναμνήσεις μου και πλέον οι αναμνήσεις των παιδιών μου», έγραψε ενώ συνέχισε αποκαλύπτοντας:

«Από τότε που γεννήθηκε ο Σάββας στολίζω πάντα μία ημέρα πριν τα γενέθλια μου, για να χαρούμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα φωτάκια και τη ζεστασιά του όσο περισσότερο μπορούμε».

https://www.instagram.com/p/Ckn6G5Ug_B1

Μεταξά-Καπότσης: Όχι ένα αλλά τρία δέντρα

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης μπήκαν νωρίς νωρίς σε γιορτινή διάθεση! Το ζευγάρι περνάει τις πρώτες γιορτές ως παντρεμένο και… στόλισε από τις αρχές Νοεμβρίου!

Ο στολισμός του σπιτιού τους είναι παραμυθένιος! Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης στόλισαν όχι ένα αλλά τρία δέντρα στο σαλόνι του σπιτιού τους.

Η ίδια η Κόνι μας έδωσε μία μικρή γεύση από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του σπιτιού της δημοσιεύοντας στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

«Στόλισα αλλά 3 δέντρα», έγραψε η Κόνι Μεταξά στο Instagram.

Δείτε το στολισμένο σαλόνι του σπιτιού της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση και πάρτε ιδέες για το δικό σας σπιτικό!

Ιωάννα Τούνη: Σε... διπλό ταμπλό

Η Ιωάννα Τούνη έχει μπει για τα καλά στο Χριστουγεννιάτικο mood, αφού στόλισε το σπίτι της και οι followers της... έπαθαν πλάκα με το πανύψηλο χιονισμένο δέντρο της.

Η γνωστή influencer διανύει μια υπέροχη περίοδο στη ζωή της, αφού έχει βρει τον απόλυτο έρωτα στο πρόσωπο του Δημήτρη Αλεξάνδρου ενώ περιμένουν και το πρώτο τους παιδάκι.

Ήταν αρχές Νοέμβρη και το μόνο που ήθελε απεγνωσμένα να κάνει ήταν να στολίσει το σπίτι της. Η ίδια μας έδειξε σε σχετικά stories στο Ιnstagram τη διαδικασία του στολισμού αλλά και το αποτέλεσμα, το οποίο μπορούμε να πούμε πως είναι μοναδικό. Όλα αυτά στο σπίτι που διατηρεί με τον αγαπημένο της στην Αθήνα, γιατί η Ιωάννα στόλισε και δέντρο μαζί με τους φίλους της και στο σπίτι της στη Θεσσαλονίκη που ήταν το ίδιο όμορφο.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Λίγο πριν γίνει μαμά

Τα φετινά Χριστουγέννα είναι ξεχωριστά και μοναδικά για την όμορφη παρουσιάστρια. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περιμένει το πρώτο της μωράκι μιας και διανύει τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της.

Ο Νοέμβριος ήταν ο μήνας που οι περισσότεροι επέλεξαν να στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ανάμεσα σε αυτούς και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία μοιράστηκε με τους followers της ένα βίντεο από το σαλόνι του σπιτιού της θέλοντας να απολαύσουν όλοι την ομορφιά του στολισμένου δέντρου της.

Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, το δέντρο της είναι πανύψηλο και έχει επιλέξει στολίδια σε λευκή απόχρωση ενώ είναι γεμάτο από λαμπάκια.

Σπύρος Σούλης: Μετρ του είδους

Ο Σπύρος Σούλης ξέρει καλά πώς να μας εντυπωσιάζει με τις αρχιτεκτονικές και διακοσμητικές του ικανότητες. Οι διαδικτυακοί του φίλοι ανυπομονούν κάθε χρόνο να δουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του αλλά και την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού του για να πάρουν ιδέες.

Κάθε χρόνο, ο ίδιος μοιράζεται μαζί μας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια σειρά από φωτογραφίες του χριστουγεννιάτικου δέντρου του. Ο Σπύρος Σούλης έτσι και φέτος έδωσε όλα τα tips και μάς έδωσε tips για το πώς να στολίσουμε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα κάνει το σπίτι μας να δείχνει πιο cosy.

Για ακόμη μια χρονιά διάλεξε πολλά λαμπάκια, στολίδια και κορδέλες για το δέντρο του.

Σίσσυ Χρηστίδου: Ιεροτελεστία ο στολισμός

H Σίσσυ Χρηστίδου κάθε χρόνο στολίζει από νωρίς το σπίτι της, μιας και θέλει να μπει με τα παιδιά της σε χριστουγεννιάτικο mood πολύ πριν έρθουν οι γιορτινές μέρες.

Η παρουσιάστρια έχει εκφράσει αρκετές φορές δημόσια τη λατρεία της για τα Χριστούγεννα και φροντίζει με τους δύο γιους της και τον κουμπάρο της Παύλο Σταματόπουλο να γεμίζουν το εσωτερικό του σπιτιού τους με λαμπάκια και πανέμορφα Χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Έτσι έγινε και φέτος, μιας και η Σίσσυ Χρηστίδου από τα μέσα Νοέμβρη είχε ξεκινήσει να ποστάρει σε stories το πανύψηλο δέντρο στο σαλόνι της, δίνοντάς μας συχνά και μία ιδέα για τον στολισμό του υπόλοιπου σπιτιού που είναι εξίσου εντυπωσιακός.

Αθηνά Οικονομάκου: Δεν θέλει κόπο, θέλει χρόνο!

Η ηθοποιός έκανε τη διαφορά με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε.

Όπως μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός έκανε μία άκρως παραμυθένια διακόσμηση που σε μεταφέρει στην ‘’καρδιά’’ της γιορτής αυτής.

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά Οικονομάκου έδειξε μέσα από φωτογραφίες το τεράστιο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της το οποίο "γεμίζει" τον χώρο του σαλονιού, ενώ αποκάλυψε και μία κατασκευή που έχει στήσει.

Μάλιστα, λίγη ώρα αφότου δημοσίευσε τους στολισμούς του σπιτιού της, η ίδια εξομολογήθηκε πως ο στολισμός διήρκεσε δέκα ολόκληρες ώρες.

Δείτε στην παρακάτω gallery το ''μαγικό'' της δέντρο:

Μαρία Μπακοδήμου:

Η παρουσιάστρια, την οποία φέτος απολαμβάνουμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και την εκπομπή, «Γεια σου», έκανε μια δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας έδειξε το πανύψηλο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η Μαρία Μπακοδήμου αγαπάει τα Χριστούγεννα και μάλιστα κάθε χρόνο που στολίζει το σπίτι της είναι το κάτι άλλο.

Άλλωστε έχει δηλώσει πολλές φορές ότι είναι μια από τις πιο αγαπημένες εποχές του χρόνου για την ίδια και φροντίζει με τα παιδιά της να γεμίζουν το εσωτερικό του σπιτιού τους με λαμπάκια και πανέμορφα Χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τον στολισμό της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved