Παντρεύεται ο Ευθύμης Ζησάκης! Η πρόταση γάμου και τα σχέδια για το ερχόμενο καλοκαίρι
Showbiz

Παντρεύεται ο Ευθύμης Ζησάκης! Η πρόταση γάμου και τα σχέδια για το ερχόμενο καλοκαίρι

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει σε προσωπικό επίπεδο ο Ευθύμης Ζησάκης ο οποίος πρόκειται σύντομα να ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του Χρύσας Παπαλελούδη μετά την πρόταση γάμου που της έκανε. 

Σύμφωνα με τη Real, ο γνωστός ηθοποιός άκουσε από τα χείλη της εδώ και περίπου δύο χρόνια αγαπημένης του Χρύσας το πολυπόθητο «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άλλοτε πρωταγωνιστής της σειράς «Το σόι σου», έκανε την πρόταση γάμου στο πιο ρομαντικό σκηνικό που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς σε ένα ταξίδι αναψυχής που έκανε το ζευγάρι πρόσφατα στην Ιταλία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ευθύμης Ζησάκης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του κάτω από το μπαλκόνι του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας στη Βερόνα της Ιταλίας. Εκεί, ο γνωστός ηθοποιός πέρασε στο δάχτυλο της Χρύσας του ένα εντυπωσιακό μονόπετρο. Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ανάμεσά τους ήταν άκρως συγκινητικές, με τη Χρύσα παπαλελούδη να συγκινείται πολύ από τη μεγάλη έκπληξη του αγαπημένου της ο οποίος είχε φροντίσει να μην καταλάβει απολύτως τίποτα εκείνη.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2020 στη θεατρική παράσταση “Η εκδίκηση της ηλίθιας”, όπου πρωταγωνιστούσαν και οι δύο. Χρειάστηκαν μόνο έξι μήνες για να πάρουν την απόφαση να συγκατοικήσουν, καθώς ένιωσαν ότι δεν έχουν κανένα λόγο να περιμένουν. Προσφάτως έγιναν και συνέταιροι αφού δημιούργησαν μια κοινή επαγγελματική στέγη, μια εταιρεία θεατρικών παραγωγών, με την οποία ετοιμάζουν παραστάσεις και θεατρικά έργα για παιδιά, που επιμελούνται εξ ολοκλήρου οι ίδιοι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο γάμος του ζευγαριού αναμένεται να γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι ή το αργότερο το επόμενο φθινόπωρο προκειμένου να οργανώσουν την ωραιότερη μέρα της κοινής τους ζωής όπως την έχουν ονειρευτεί οι δυο τους.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved