Αποκλειστικό: Το νέο βήμα της Τέτας Καμπουρέλη
Showbiz

Αποκλειστικό: Το νέο βήμα της Τέτας Καμπουρέλη

Αν πιστεύατε πως η Τέτα Καμπουρέλη θα σταματούσε το θέατρο, κάνατε λάθος, καθώς είναι κάτι που αγαπά πάρα πολύ και δεν έχει σκοπό να το αφήσει!

Η αγαπημένη αισθητικός που στο παρελθόν έχει παίξει σε αρκετές παραστάσεις, μεταξύ αυτών "Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ", "Η σταχτοπούτα", "Χαμάμ γυναικών", "Το κλουβί με τις τρελές" κ.α, επιστρέφει θεατρικά στην παράσταση "Πουτ@ν@", σε σκηνοθεσία Γιάννη Διαμαντόπουλου με βοηθό σκηνοθέτη την Έλενα Αγγελοπούλου, παραγωγή Βασίλη Πλατάκη και μουσική Τάκη Μπινιάρη.

Η απόδοση του θεατρικού κειμένου έχει γίνει από τους Αβραμοπούλου Παναγιώτα - Κωνσταντίνο Ρόδη και τα σκηνικά έχει αναλάβει η Δέσποινα Βολίδη.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr η πρόταση στην Τέτα Καμπουρέλη έγινε από τον Γιάννη Διαμαντόπουλο και δεν θα μπορούσε να του αρνηθεί! Η επιλογή της έγινε τελευταία στιγμή, και μάλιστα γράφτηκε και ειδικός ρόλος για εκείνη, ενώ επί σκηνής στο θέατρο Broadway θα δούμε 14 γυναίκες!

Οι συντελεστές έχουν ξεκινήσει να προετοιμάζονται, όπως είδατε και στην παραπάνω φωτογραφία που εξασφαλίσαμε και η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει μέσα στον Δεκέμβριο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved