Στην εντατική ο Ηλίας Μαμαλάκης! Το πρώτο καθησυχαστικό του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο!
Showbiz

Στην εντατική ο Ηλίας Μαμαλάκης! Το πρώτο καθησυχαστικό του μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο!

Στην εντατική δημόσιου νοσοκομείου της Λευκωσίας στην Κύπρο όπου βρισκόταν τις τελευταίες μέρες, βρίσκεται ο Ηλίας Μαμαλάκης

Ο αγαπημένος τηλεμάγειρας, έκανε γνωστή την περιπέτεια υγείας του, ανεβάζοντας μία φωτογραφία μέσα από την εντατική του Κρατικού Νοσοκομείου Λευκωσίας την οποία συνόδευε με ένα ιδιαίτερα καθησυχαστικό μήνυμα παρ' όλο που η λέξη «εντατική» από μόνη της δημιουργεί ανησυχία.

«Από την εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας τους χαιρετισμούς μου. Πάω καλά, οι Κύπριοι είναι πολύ μπροστά στο ΕΣΥ Ταχύτατοι αποτελεσματικοί», έγραψε στο facebook ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Μετά από αυτή την κίνησή του, τα μηνύματα άρχισαν να φτάνουν... βροχή στο κινητό του και έτσι ο ίδιος επανήλθε με νέο μήνυμά του γράφοντας στους διαδικτυακούς του φίλους:

«Είμαι πολύ καλύτερα, με φροντίζουν, μη μου στέλνετε μηνύματα, με δυσκολεύουν».

Ο Ηλίας Μαμαλάκης δεν έκανε γνωστούς τους λόγους που τον οδήγησαν στο νοσοκομείο, πόσο δε μάλλον εκείνους που τον έφτασαν μέχρι την εντατική, όμως προφανώς από τα μηνύματα που ανέβασε ο ίδιος στο Facebook δείχνει η περιπέτεια της υγείας του να είναι σύντομα ένα κακό όνειρο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved