Ηλίας Μαμαλάκης: «Η Μαργαρίτα ασχολείται πολύ λίγο με την κουζίνα και αυτό είναι μεγάλο σφάλμα της»
Showbiz

Ηλίας Μαμαλάκης: «Η Μαργαρίτα ασχολείται πολύ λίγο με την κουζίνα και αυτό είναι μεγάλο σφάλμα της»

Την άποψη ότι δεν αρκεί μόνο να φτιάχνεις πολύ ωραία πιάτα αλλά και να ξέρεις να διαχειρίζεσαι τον εαυτό σου σε ό,τι αφορά τη δημοσιότητα εξέφρασε ο Ηλίας Μαμαλάκης, ερωτώμενος για τα νέα παιδιά που βγαίνουν από ριάλιτι μαγειρικής. 

Μάλιστα, ο αγαπημένος σεφ ανάφερθηκε ιδιαίτερα στη μεγάλη νικήτρια του Master Chef Μαργαρίτα Νικολαΐδη για την οποία είπε πως η επιτυχία της και η δημοφιλία της δεν εξαρτώνται μόνο από τις μαγειρικές ικανότητές της αλλά και από το πόσο πλασάρει τον εαυτό της.

Τα μαγειρικά ριάλιτι προσθέτουν κάτι στην τέχνη της μαγειρικής;

«Όχι, δεν μαγειρεύουν για εμάς, αλλά για τους εαυτούς τους και είναι οι συνταγές τόσο δύσκολες και περίπλοκες που δεν μπορούν να γίνουν μέσα σε ένα σπίτι. Έχουν μηχανήματα, έχουν μια πολύ μοντέρνα τεχνολογία, η οποία δεν έχει μπει ακόμα στα σπίτια, οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε αφρούς ούτε τίποτα από αυτά. Εμείς μαγειρεύουμε όπως μαγείρευαν οι μαμάδες μας, οι γιαγιάδες σου μας και βέβαια το εξελίσσουμε όσο μπορούμε περισσότερο, ιδιαίτερα στη διακόσμηση του πιάτου».

- Κάποιοι από τους παίκτες που βλέπουμε στα ριάλιτι έχουν μέλλον στη μαγειρική ή αυτό που παίζει μεγαλύτερο ρόλο είναι η τηλεοπτική τους παρουσία;

«Το μέλλον ενός μάγειρα δεν εξαρτάται μόνο από τη μαγειρική του ικανότητα αλλά και από το πώς χειρίζεται τον εαυτό του έναντι των τρίτων. Έχουμε τη Μαργαρίτα από το “MasterChef”, η οποία είναι ένα ταλαντούχο κορίτσι που χάσαμε, δηλαδή δεν μαγειρεύει σε εστιατόριο, δεν μπορούμε να δοκιμάσουμε τα πιάτα της, ασχολείται πολύ λίγο με την κουζίνα κι αυτό είναι πολύ μεγάλο σφάλμα της.

Η Πόπη, που ήρθε δεύτερη φέτος, είναι πιο ανήσυχη, ξέρει να χειρίζεται τον εαυτό της και τις προσεχείς δουλειές της. Άρα, λοιπόν, δεν είναι μόνο η μαγειρική ικανότητα, είναι και πώς πλασάρεις τον εαυτό σου.

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved