Media

Masterchef: Θυμάστε τον Χαράλαμπο Κοτσώνη; Δείτε τι κάνει σήμερα (video)

Gossip-tv Team

Masterchef: Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης μετά το ριάλιτι μαγειρικής άλλαξε την ζωή του ριζικά και ακολούθησε έναν διαφορετικό επαγγελματικό δρόμο.

Τον Χαράλαμπο Κοτσώνη, τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο Masterchef και την επική ατάκα «Εν κουλί». Ο ίδιος είχε δείξει στο τηλεοπτικό κοινό τις μαγειρικές του ικανότητες, ωστόσο είχε σχολιαστεί αρνητικά για την συμπεριφορά του απέναντι σε έναν συμπαίκτη του.

Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης μίλησε στην εκπομπή, Happy Day και αποκάλυψε πως εγκατέλειψε τη μαγειρική και μίλησε για τη νέα του ζωή στην Λευκωσία.

«Η φράση με το «Εν κουλί» παρουσίασε στην τηλεόραση έναν χαρακτήρα πολύ κακό. Ο κόσμος δεν μπορούσε να ταυτιστεί και έχασα την ταυτότητά μου. Βγαίνοντας από το παιχνίδι ήμουν… ο κακός της παρέας, άκουσα πολλά κακά σχόλια από τον κόσμο για όλο αυτό που έγινε με τον Παντελή», δήλωσε ο Χαράλαμπρος Κοτσώνης.

Για όσα ακολούθησαν στη ζωή του μετά το τέλος του ριάλιτι, είπε: «Κατάθλιψη όχι, δεν πέρασα, αλλά μπορώ να πω ότι πέρασα ηλικιακή κρίση.

Σπουδάζω ψυχολογία είμαι στο δεύτερο έτος, άφησα την μαγειρική πίσω μου, τουλάχιστον επαγγελματικά, δεν μπορούσα να τα κάνω ταυτόχρονα, ήταν η πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής μου. Μετά το παιχνίδι μου έστελναν αρνητικά μηνύματα, όπου πήγαινα τις περισσότερε φορές έπαιρνα τα ψυχρά τους βλέμματα».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved