Media

MasterChef: Οι πρώτες on air δηλώσεις του Κουμουνδούρου - «Πολλές φορές είπα ότι θα φύγω»

Gossip-tv Team

MasterChef: Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος λίγες ώρες μετά την ανάδειξη του ως ο νέος νικητής του παιχνιδιού έκανε την πρώτη του δημόσια τηλεοπτική συνέντευξη.

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος ήταν αυτός που αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι μαγειρικής και κέρδισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Ο παίκτης παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@Star, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τα συναισθήματά του, την Καλλιόπη Μπεζαντέ αλλά και την εμπειρία του στο σπίτι.

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι έχω κερδίσει, θέλω λίγο τον χρόνο μου για να το καταλάβω. Νιώθω τέλεια, υπέροχα, έζησα όλο το παιχνίδι. Ήταν φανταστική εμπειρία. Ολοκληρώθηκε στο 100%, πήρα και το έπαθλο, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Μπήκα μέσα στο παιχνίδι και… χάος. Ήμουν αγχωμένος με τις κάμερες. Βρήκα τα βήματα μου μετά τους 15. Κατάλαβα μετά πως πρέπει να πάει…» δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος.

Και πρόσθεσε:«Η Καλλιόπη είναι μαχήτρια, το πάλεψε και το ήθελε πάρα πολύ, ο αγαπάει και φαίνεται. Χωρίς πλάκα είναι terminator. Στις αντιγραφές το κεφάλι της λειτουργεί άψογα, εγώ είμαι περισσότερο free style. Με το που κατάλαβα ότι κέρδισα ενθουσιάστηκα».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved