Ιφιγένεια Τζόλα: Ο ρόλος στη «Γη της ελιάς» και η… σχέση της με τον Διονύση Παπανδρέου
Showbiz

Ιφιγένεια Τζόλα: Ο ρόλος στη «Γη της ελιάς» και η… σχέση της με τον Διονύση Παπανδρέου

Γλυκιά και ευγενική, χαμογελά πλατιά ακούγοντας... τον τίτλο της ενζενί. Περήφανη για όσα έχει καταφέρει, η Ιφιγένεια Τζόλα καταφέρνει στα 23 της να πρωταγωνιστεί στη μεγάλη επιτυχία «Γη της Ελιάς» του MEGA, να αισιοδοξεί και να ονειρεύεται, έχοντας στόχους... και πείσμα.

Η νεαρή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου αλλά και για το πως είναι η σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της Διονύση Παπανδρέου ή αλλιώς «Φίλιππος».

Πιστεύεις ότι η «Γη της Ελιάς» θα συνεχιστεί και τρίτη χρονιά;

Είναι κάτι που θα ήθελα παρά πολύ και που βλέπω ότι και ο κόσμος θα το ήθελε μιας και αρκετές φορές μου έχουν στείλει μήνυμα αν θα συνεχίσουμε και του χρόνου, θεωρώ επομένως πως θα μπορούσε να συνεχίσει και τρίτη χρόνια αλλά αυτό είναι κάτι που θα το μάθουμε στην πορεία και θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες.

Αν έπρεπε να σκεφτείς το τέλος της ηρωίδας σου, ποιο θα ήταν αυτό;

Θεωρώ ότι γενικά στη ζωή ισχύει το τρίπτυχο ύβρις, νέμεσις, τίσις. Οι πράξεις μας δηλαδή μας ακολουθούν και είτε θα μας βαραίνουν ψυχολογικά είτε θα μας ευχαριστούν. Στην περίπτωση της Βασιλικής, πιστεύω πως στο τέλος θα καταφέρει να αποκτήσει όσα επιθυμεί και να είναι και με τους ανθρώπους που αγαπάει, μιας και όλα θα έχουν μπει πλέον στη θέση τους Κα θα επέλθει η ισορροπία. Ήδη βλέπουμε πως, συγκριτικά με την πρώτη σεζόν, έχει πατήσει πλέον στα πόδια της, έχει βάλει τα όριά της και η ευτυχία έχει τρυπώσει κάπως στη ζωή της.

Έχεις συνδεθεί με την ηρωίδα σου;

Κάθε ρόλος σού αφήνει το αποτύπωμά του, ειδικά ένας ρόλος που τον δουλεύεις σε καθημερινή βάση και για δυο χρόνια. Αρχικά, είχα ελάχιστε κοινά με την ηρωίδα μου και αυτό το είδα σαν πρόκληση. Προσπάθησα να καταλάβω τη Βασιλική και παράλληλα να της δώσω και ένα-δύο στοιχεία του δικού μου χαρακτήρα ώστε να έχει και μια δική μου πινελιά. Θεωρώ πως και αυτός ο ρόλος θα με ακολουθεί ως ένα βαθμό στη ζωή μου. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως και με βάση την ψυχολογία η επαναληπτική μίμηση μιας συμπεριφοράς οδηγεί στο τέλος και στην εν μέρει αφομοίωση αυτής της συμπεριφοράς.

Πώς είναι η σχέση με τον Φίλιππο;

Ο Διονύσης είναι ένας υπέροχος άνθρωπος αλλά και ένας εξαιρετικός συνεργάτης. Νιώθω τυχερή που συνεργάζομαι μαζί του από την άποψη ότι υπάρχουν σεβασμός και κατανόηση που για μένα είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να υπάρχουν ανάμεσα σε δυο συνεργάτες. Πέρα όμως από το κομμάτι της δουλειάς είναι και ένας πολύ καλός φίλος.

Πηγή: Typostv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved