Τζόλα: Οι σχέσεις ζωής μέσα από αυτή τη δουλειά, ο Ανδρέας Γεωργίου και ο τίτλος της «ενζενί»
Showbiz

Τζόλα: Οι σχέσεις ζωής μέσα από αυτή τη δουλειά, ο Ανδρέας Γεωργίου και ο τίτλος της «ενζενί»

Η Ιφιγένεια Τζόλα από μικρή ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική και ήξερε από το πρώτο λεπτό πως θα έχει μια λαμπρή καριέρα.

Φέτος την απολαμβάνουμε μέσα από την συχνότητα του Mega και την σειρά «Η γη της ελιάς». Η ηθοποιός έδωσε πρόσφατα συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τις φιλίες μέσα από τον καλλιτεχνικό χώρο, για την σειρά αλλά και για τον Ανδρέα Γεωργίου.

Έκανες φίλους και σχέσεις ζωής μέσα από αυτή τη δουλειά;

Έχω εκτιμήσει κάποια άτομα είναι η αλήθεια, τόσο από αυτή τη συνεργασία μου όσο και από προηγούμενες, με τα οποία έχουμε πλέον δυνατές σχέσεις φιλίας. Είναι πολύ όμορφο να γνωρίζεις άτομα στον χώρο εργασίας σου με τα οποία να μοιράζεσαι κοινά ενδιαφέροντα, γνώμες και ανησυχίες.

Σου άλλαξε τη ζωή αυτή η σειρά;

Σε πρακτικό κομμάτι δεν μου άλλαξε τη ζωή γιατί συνεχίζεται η συνεργασία μου με την ομάδα του Αντρέα Γεωργίου από την προηγούμενη συνεργασία μας. Όμως σαν άνθρωπος κέρδισα και κερδίζω πολλά από αυτή τη σειρά. Μέσα από κάθε ρόλο και κάθε δουλειά εξελίσσομαι τόσο σαν άνθρωπος όσο και σαν ηθοποιός. Επίσης η αγάπη του κόσμου που εισπράττω και φέτος είναι μια ακόμη κινητήριος δύναμη στη δουλειά μου.

Θεωρείς ότι χρωστάς πολλά στον Ανδρέα Γεωργίου;

Η συνεργασία μου με τον Αντρέα και τον Κούλη Νικολάου είναι κάτι για το οποίο αισθάνομαι τυχερή και ευγνώμων. Μου έδωσαν την ευκαιρία να είμαι μέρος της ομάδας τους, με εμπιστεύτηκαν και αυτό με τιμάει ιδιαίτερα.

Ο κόσμος τι σου λέει, πλέον, όταν σε συναντά;

Η προσέγγιση του κόσμου είναι πολύ θετική, μου δείχνει την αγάπη του και με ρωτάει πολλές φορές για την εξέλιξη.

Πώς απαντάς στον τίτλο της ενζενί;

Με χαμόγελο, το θεωρώ τιμητικό και ευχαριστώ πολύ.

Πηγή: Typostv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved