Ιφιγένεια Τζόλα: «Δεν επηρεάζομαι από εμπόδια που μπορεί να προκύψουν στην πορεία μου»
Showbiz

Ιφιγένεια Τζόλα: «Δεν επηρεάζομαι από εμπόδια που μπορεί να προκύψουν στην πορεία μου»

Γλυκιά και ευγενική, χαμογελά πλατιά ακούγοντας... τον τίτλο της ενζενί. Περήφανη για όσα έχει καταφέρει, η Ιφιγένεια Τζόλα καταφέρνει στα 23 της να πρωταγωνιστεί στη μεγάλη επιτυχία «Γη της Ελιάς» του MEGA, να αισιοδοξεί και να ονειρεύεται, έχοντας στόχους... και πείσμα.

Η ηθοποιός παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χώρο της τηλεόρασης και στο πόσο την «σκλήρυνε», ενώ στη συνέχεια περιέγραψε τον χαρακτήρα της.

Ξεκίνησες πολύ μικρή στον χώρο, ποιο είναι το μεγαλύτερο μάθημα;

Το ότι η ενασχόλησή μου με την υποκριτική ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία αλλά και το ότι είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με αξιόλογους ανθρώπους και να συμμετέχω σε εξαιρετικές παραγωγές ήταν ένα πολύ όμορφο δώρο. Λέω δώρο γιατί είχα την τύχη να γνωρίζω από νωρίς τι είναι αυτό που πραγματικά μου αρέσει να κάνω αλλά και να μάθω πολλά πράγματα για αυτό μέσα απ’ τις συνεργασίες μου. Έμαθα από πολύ μικρή να είμαι πειθαρχημένη απέναντι στη δουλειά μου αλλά και να δείχνω και τον κατάλληλο σεβασμό τόσο σε αυτό που κάνω όσο και στους συνεργάτες μου. θα έλεγα όμως πως ένα απ' τα πιο Βασικά μαθήματα που πήρα είναι πως όταν αγωνίζεσαι και προσπαθείς για αυτό που αγαπάς, στο τέλος ανταμείβεσαι.

Ο χώρος της TV σε έκανε να «σκληρύνεις» και να γίνεις πιο επιφυλακτική;

Σε όλα στη ζωή μας υπάρχουν δυο όψεις, έτσι και σε αυτόν τον χώρο. Εγώ μέχρι τώρα έχω σταθεί τυχερή και έχω γνωρίσει μόνο την καλή πλευρά. Παρ’ όλα αυτά μεγαλώνοντας ωριμάζουμε, διαμορφώνουμε τον χαρακτήρα μας, θέτουμε τα όριά μας και δυναμώνουμε. Επομένως, δεν μπορώ να πω ότι έχω σκληρύνει αλλά σίγουρα θα έλεγα πως είμαι πιο δυναμική και πιο ώριμη.

Τι τύπος είναι η Ιφιγένεια;

Η Ιφιγένεια διαφέρει λίγο από την τηλεοπτική Βασιλική που ξέρετε. Σαν άνθρωπος αγωνίζομαι σκληρά γι’ αυτά που αγαπώ και θέλω και δεν επηρεάζομαι από εμπόδια που μπορεί να προκύψουν στην πορεία μου. Είτε αυτό έχει να κάνει με την αρνητική στάση κάποιου ανθρώπου είτε από κάποια δυσκολία. Είμαι αρκετά πεισματάρα και εργατική αλλά ταυτόχρονα και αυθόρμητη. Μου αρέσει να είμαι ανεξάρτητη και να αφιερώνω χρόνο στους φίλους μου και στην οικογένειά μου. Αγαπώ πολύ την αλήθεια και τον σεβασμό και προσπαθώ να στηρίζω κάθε είδους σχέση που δημιουργώ στη ζωή μου πάνω σε αυτά.

Πηγή: Typostv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved