Κάν’ το όπως η Ιφιγένεια Τζόλα: Τα 3 beauty tips της για λαμπερή επιδερμίδα
Showbiz

Κάν’ το όπως η Ιφιγένεια Τζόλα: Τα 3 beauty tips της για λαμπερή επιδερμίδα

Εδώ και δυο χρόνια ως «Βασιλική» στη «Γη της Ελιάς» κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές του MEGA καταφέρνοντας στα 23 της χρόνια να γίνει ένα από τα αγαπημένα κορίτσια της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Ιφιγένεια Τζόλα εκτός από το ταλέντο της, ξεχωρίζει και για την εντυπωσιακή της εξωτερική εμφάνιση, η οποία δεν οφείλεται στην τύχη. «Προσπαθώ να περπατάω και ανά διαστήματα μπορεί να κάνω γυμναστική αλλά το πρόγραμμά μου δεν μου επιτρέπει να τη βάλω πιο εντατικά στην καθημερινότητά μου. Μικρότερη έκανα πρωταθλητισμό στη συγχρονισμένη κολύμβηση, τώρα θα ήθελα να δοκιμάσω Krav Maga», έχει πει η νεαρή ηθοποιός.

Παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και τα πολύωρα γυρίσματα, δεν ξεχνά να εφαρμόζει τα beauty μυστικά της, τα οποία κάνουν την επιδερμίδα της να λάμπει.

Φροντίζει να συμπληρώνει 8 ώρες ύπνου

Η Ιφιγένεια γνωρίζει πως ο ανεπαρκής ύπνος οδηγεί σε εξάντληση, αυξάνει τα επίπεδα του άγχους και προκαλεί συσσώρευση τοξινών. Έτσι λοιπόν όσες υποχρεώσεις και αν έχει φροντίζει να συμπληρώνει 8 ώρες ύπνου, γεγονός που βοηθά στην ανακατασκευή του κολλαγόνου και επιταχύνεται η εξέλιξη των κυττάρων, διατηρώντας λαμπερή την επιδερμίδα ης. «Όταν μου δίνεται η ευκαιρία, προσπαθώ να κοιμάμαι νωρίς για να αναπληρώσω τις ώρες ύπνου που μπορεί να έχω χάσει», λέει χαρακτηριστικά.

Καταναλώνει 6-8 ποτήρια νερού καθημερινά

Είναι γνωστό πως η κατανάλωση 6-8 ποτηριών νερού καθημερινά βοηθάει στην ενυδάτωση του δέρματος, αφήνοντάς το πιο λείο, απαλό, εύκαμπτο, σφριγηλό και φυσικά προλαμβάνει την εμφάνιση ρυτίδων και λεκέδων. Επιπλέον με αυτόν τον τρόπο, διατηρούνται τα οστά, τα μαλλιά και τα νύχια υγιή. «Προσπαθώ να πίνω περισσότερο νερό για να μην αφυδατώνομαι και να ξεκινάω την ημέρα μου με καλή διάθεση», τονίζει η Ιφιγένεια.

Σωστό ντεμακιγιάζ

«Ένα όμορφο δέρμα είναι αποτέλεσμα σωστής περιποίησης, η οποία ξεκινά από το καλό ντεμακιγιάζ», λένε οι ειδικοί και η Ιφιγένεια το κάνει πράξη. Όσο αργά και αν επιστρέφει σπίτι της φροντίζει να αφαιρεί με προσοχή όλο το μακιγιάζ της, προκειμένου το δέρμα της να αναπνέει. «Καθημερινά καθαρίζω όσο καλύτερα μπορώ το πρόσωπό μου. Μετά τη δουλειά, αφού ξεβαφτώ και βάλω λοσιόν, πάντα θα πλυθώ με σαπούνι προσώπου και άφθονο νερό. Μία φορά την εβδομάδα θα κάνω scrub και μετά θα βάλω κάποια μάσκα, ανάλογα με το τι χρειάζομαι», τονίζει.

Πηγή: Εγω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved