Πηνελόπη Πιτσούλη: Αποκαλύπτει την «συνταγή» που την έχει βοηθήσει να κρατήσει τον γάμο της ζωντανό
Showbiz

Πηνελόπη Πιτσούλη: Αποκαλύπτει την «συνταγή» που την έχει βοηθήσει να κρατήσει τον γάμο της ζωντανό

Η Πηνελόπη Πιτσούλη σε ηλικία 19 ετών, αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. Μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου με το τεράστιο ταλέντο της. Για εκείνη η οικογένεια και ο σύζυγος της είναι πάνω από όλα και όπως λέει τον έρωτα τον κυνηγάς ενώ την αγάπη την αποκτάς.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τον γάμος της, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε την ‘’συνταγή’’ που την κρατάει ζωντανή.

Παντρευτήκατε αρκετά μικρή. Υπήρχε γενικότερα η αντίληψη ότι έπρεπε να παντρευτείς μικρός;

Επειδή εγώ ήθελα να γίνω ηθοποιός και οι σχολές ήταν μετρημένες στη Θεσσαλονίκη, δεν σκέφτηκα ποτέ να πάω στην Αθήνα και δεν θα με άφηνε η μητέρα μου να φύγω. Ο Γιώργος ήταν συγγραφέας και λέω όταν τον γνώριζα είναι το ταίρι μου, θα τον παντρευτώ και θα κάνω ό,τι θέλω. Έτσι λοιπόν διανύω το 57 έτος του γάμου μου.

Ο έρωτας χάνεται κάπου στην πορεία;

Η αγάπη είναι πιο μεγάλη από τον έρωτα. Τον έρωτα τον κυνηγάς ενώ την αγάπη την αποκτάς. Όταν λοιπόν την αποκτήσεις είναι διά βίου. Ο έρωτας λοιπόν είναι τοξοβόλος, τους βάρεσα τώρα πάω αλλού και δεν τον νοιάζει η τύχη τους αφού τους χτυπήσει με τα βέλη του.

Η συνταγή για να κρατήσει μία σχέση τόσων ετών;

Να εκτιμάς, να σέβεσαι, να αγαπάς αυτόν που αποφάσισες να είναι ο σύντροφος σου. Να είστε φίλοι, να του τα λες και να σου τα λέει όλα και να συνειδητοποιήσεις ότι έκανες μία οικογένεια, έκανες παιδιά και μέχρι να φύγεις από τη ζωή αυτά τα παιδιά πρέπει να έχουν μάνα και πατέρα. Να έχουν οικογένεια. Τα παιδιά μου μεγάλωσαν και κάθε πράγμα που θα συμβεί έρχονται και μου λένε ρε μάνα αυτό, ρε πατέρα αυτό. Σκέψου να μην ήμουν με τον πατέρα τους και να είχα παντρευτεί έναν άλλον άντρα. Δεν είναι θυσία, ούτε σύνεση, είναι αγάπη, το να κρατάς την οικογένεια σου και τα παιδιά να ξέρουν ότι έχουν τους γονείς τους. Όταν γερνάς δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από το να έχεις τον άνθρωπο σου και να σου λέει καλημέρα, καληνύχτα, που θα σε ρωτάει αν πονάς κάπου. Μεγάλη υπόθεση.

Πηγή: Λοιπον

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved