Πηνελόπη Πιτσούλη: «Δεν είσαι ηθοποιός επειδή κάποιος βρέθηκε και σου έδωσε έναν ρόλο»
Showbiz

Πηνελόπη Πιτσούλη: «Δεν είσαι ηθοποιός επειδή κάποιος βρέθηκε και σου έδωσε έναν ρόλο»

Η Πηνελόπη Πιτσούλη έχει διαγράψει πολλά χρόνια στα καλλιτεχνικά δρώμενα και θεωρείται μια από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της.

Η ίδια μάλιστα μας έχει χαρίσει άφθονες στιγμές γέλιου μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει στην ελληνική τηλεόραση.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα νεαρά άτομα του θεάτρου και στο αν είναι πιο εύκολα τα πράγματα για εκείνους αλλά και στο αν μπήκε σε ''κλίκες''.

Είχατε δηλώσει πως σας ενοχλεί όταν σας λένε κωμική ηθοποιό. Αυτό προέκυψε κυρίως από τους τηλεοπτικούς σας ρόλους;

Μάλλον από την τηλεόραση. Το μόνο σοβαρό που έκανα ήταν τα «Αυγά Μαύρα» που έπαιξα με τον Αντώνη Αντωνίου. Γενικά ήμουν μία up νοικοκυρά. Δεν με υποτιμά αυτό καθόλου τελικά γιατί τον άλλον μπορείς να τον κάνεις εύκολα να κλάψει, να γελάσει όμως είναι επιστήμη. Έκανα 6-7 χρόνια επιθεώρηση και κάποιος είχε πει σε μία δουλειά μα αυτή είναι ηθοποιός της επιθεώρησης και είπα φτάνει. Την ευχαριστήθηκα αλλά τέλος. Μέχρι εδώ από εδώ και πέρα είπα θα παίζω μόνο έργα.

Βλέπουμε και αρκετά νέα πρόσωπα να μπαίνουν στο θέατρο. Έχουν έρθει κάπως πιο εύκολα τα πράγματα για τους νέους;

Το τραγικό είναι που καταργήθηκε η άδεια του ηθοποιού. Κάποτε όταν δεν είχες άδεια δεν σε έπαιρναν να δουλέψεις. Τώρα όποιος θέλει μπορεί να μπει μόνο και μόνο επειδή δηλώνει ηθοποιός. Δεν είσαι ηθοποιός επειδή κάποιος βρέθηκε και σου έδωσε έναν ρόλο, κάνεις τον ηθοποιό. Δεν είναι αστεία υπόθεση η υποκριτική.

Σε κλίκες μπήκατε;

Όχι σε καμία περίπτωση. Πάντα έλεγα άντε να τελειώσω να πάω σπίτι μου να δω τα παιδάκια μου. Δεν είχα λόγο να μπω και δεν υπήρξα ποτέ στα αζήτητα. Εισέπραξα εκτίμηση και σεβασμό και δεν με ενδιέφερε όλο αυτό. Δεν ασχολήθηκα με τους άλλους. Δεν ξέρω πισώπλατες μαχαιριές πόσες έφαγα και αν έφαγα, δεν το έμαθα ποτέ. Πέρασα καλά και στο θέατρο και στην ζωή μου και δεν είχα κενά αέρος. Ακόμη μπορώ να είμαι χρήσιμη και να καμαρώνουν τα εγγόνια μου που η γιαγιά τους είναι η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Πηγή: Λοιπον

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved