Πηνελόπη Πιτσούλη: Η δύσκολη στιγμή που βίωσε λίγο πριν ανέβει στη σκηνή και οι τρεις αποβολές
Showbiz

Πηνελόπη Πιτσούλη: Η δύσκολη στιγμή που βίωσε λίγο πριν ανέβει στη σκηνή και οι τρεις αποβολές

Η Πηνελόπη Πιτσούλη σε ηλικία 19 ετών, αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. Μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου με το τεράστιο ταλέντο της. Για εκείνη η οικογένεια και ο σύζυγος της είναι πάνω από όλα και όπως λέει τον έρωτα τον κυνηγάς ενώ την αγάπη την αποκτάς.

Η ηθοποιός σε συνέντευξη της αναφέρθηκε στις τρεις αποβολές που είχε, στην πιο δύσκολη στιγμή της αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Η πιο δύσκολη στιγμή πριν ανεβείτε στη σκηνή;

Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν με την απώλεια της μητέρας μου. Ο Λάκης Λαζόπουλος που παίζαμε μαζί μου είπε θα του κλείσω αεροπορικά να πας στην Χαλκιδική, εκεί που ήταν οι γονείς μου. Μην νοιάζεσαι καθόλου φύγε να πας, μου είπε και δεν θα το ξεχάσω. Θυμάμαι είχα και μία δύσκολη ατάκα όταν έπαιζα με τον Βαλαβανίδη ένα νούμερο και έπρεπε να πω δεν μπορώ να καταλάβω αυτά τα παιδιά δεν έχουνε και μάνα; Και ζορίστηκα πολύ για να το πω. Μου είπε και ο Χρήστος μην το λες αυτό αστό. Ήταν δύσκολη στιγμή και όταν τελείωσε η κηδεία είπα πως θέλω να φύγω να γυρίσω στο θέατρο με σκοπό να ξεχαστώ.

Είχατε μιλήσει και για τρεις αποβολές που είχατε κάνει. Βγήκανε πιο δυνατή από αυτό;

Δεν το είχα συνειδητοποιήσει γιατί ήμουν πολύ μικρή όταν απέβαλα. Φοβήθηκα μόνο πως δεν θα κάνω παιδιά και θυμάμαι είπα στη μαμά μου δηλαδή μάνα δεν θα κάνω εγώ παιδί; Θα κάνεις αλλά αν δεν κάνεις μου έλεγε θα έχεις έναν καημό δεν έκανα παιδί. Όσα παιδιά κάνεις τόσους καημούς θα έχεις μου έλεγε. Μετά από τα τρία ήρθε το τέταρτο κατά σειρά που είναι η κόρη μου. Είπαμε με τον άντρα μου πως δεν θα κάνουμε άλλο αλλά μετά ήρθε ο Άγγελος μου αλλά μετά είπαμε φτάνει. Δεν άντεχα να αγαπάω και να νοιάζομαι τόσους πολλούς ανθρώπους. Βρέθηκα τώρα στα γεράματα να έχω 5 εγγόνια και 2 τα παιδιά μου 7 και δύο, γαμπρό και νύφη 9. Μια χαρά.

Οι αποφάσεις για Λιγνάδη και Φιλιππίδη πως σας φάνηκαν;

Δεν ασχολούμαι και από τη στιγμή που δεν μπορώ να προσφέρω κάτι σε όλο αυτό παραμένω θεατής. Πάντως βαριά ακούγονται, βαριά φέρονται και βαριά τα βλέπω εγώ. Δεν ξέρω πώς είναι οι νόμοι, αυτό που ξέρω είναι πως ο εγκληματίας πρέπει να τιμωρείται γιατί και ο βιασμός είναι έγκλημα. Η παιδεραστία θέλει μπαμ και κάτω αυτός που το έκανε, θα ήθελα να τιμωρούνται οι ένοχοι. Όσοι έκαναν κακό να το πληρώσουν.

Πηγή: Λοιπον

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved