Ασλάνογλου: «Ήταν πολλά τα χρόνια που απουσίαζα από την τηλεόραση, κάποιοι πίστευαν πως σταμάτησα»
Showbiz

Ασλάνογλου: «Ήταν πολλά τα χρόνια που απουσίαζα από την τηλεόραση, κάποιοι πίστευαν πως σταμάτησα»

Είναι μια γοητευτική γυναίκα με εκφραστικό βλέμμα που καθρεφτίζει την ευγένειά της, κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει το ζεστό και φωτεινό χαμόγελό της.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου είναι ένα ταλαντούχο πλάσμα της υποκριτικής που λατρεύει το θέατρο, ενώ φέτος, μετά από δεκατέσσερα χρόνια, κάνει τη μεγάλη τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» που προβάλλεται στην ΕΡΤ.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για τον ρόλο της στην σειρά και για την αποχή της από την τηλεόραση.

Όταν διάβασες το ρόλο σου, περίμενες πως η σειρά θα είχε αυτή την επιτυχία;

Αυτό που με ενδιέφερε από την αρχή ήταν να προκύψει πολύ καλό αποτέλεσμα σε όλα τα επίπεδα -υποκριτικά, σκηνοθετικά και σεναριακά- και να είμαι σε μια δουλειά που να μου αρέσει. Το ότι ο κόσμος έχει ξεχωρίσει το «Κάνε ότι κοιμάσαι» είναι κάτι που με χαροποιεί απόλυτα. Από την άλλη, στην επιτυχία της σειράς συνέβαλε -κάτι που εκτιμώ κι εγώ πολύ το ότι καταπιάνεται με εξαιρετικά σοβαρά και επίκαιρα θέματα, όπως το bullying και όλα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη σχολική κοινότητα. Πρόκειται για ένα ζήτημα που εμένα προσωπικά με προβληματίζει και ως μητέρα, όσον αφορά το πώς θα μπορέσω να προετοιμάσω και να θωρακίσω το παιδί μου έτσι ώστε να είναι σε θέση να κάνει τις σωστές επιλογές ή, ακόμα κι αν βρεθεί σε μια αντίστοιχη κατάσταση, να την αποφύγει. Όλα όσα διαδραματίζονται στο σίριαλ είναι μια πραγματικότητα και μου αρέσει πολύ που αποδίδονται τόσο ρεαλιστικά γιατί καταφέρνουμε να περάσουμε το μήνυμα που θέλουμε.

Ποια είναι η γνώμη του συζύγου σου για το σενάριο αφού, ως ένας από τους πιο γνωστούς ποινικολόγους της Αθήνας, έρχεται συχνά αντιμέτωπος με τέτοιου είδους περιστατικά;

Πράγματι, ο Δημοσθένης (σ.σ. ο δικηγόρος Δημοσθένης Πέππας), λόγω επαγγέλματος, βιώνει καθημερινά στο γραφείο του παρόμοιες καταστάσεις μέσα από τις υποθέσεις που αναλαμβάνει. Όταν πήρα το ρόλο, του ανέφερα ποια υποδύομαι, τη σύζυγο του Σπύρου, και ότι είμαι λίγο μπλεγμένη, αλλά δεν του έχω αποκαλύψει λεπτομέρειες. Όταν λοιπόν βλέπουμε τα επεισόδια και παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις, μου λέει: «Πραγματικά, με έχεις ξεπεράσει. Δεν πιστεύω ότι συμβαίνουν όλα αυτά. Πότε προλαβαίνεις να διαβάζεις τα σενάρια και να τα μαθαίνεις απέξω!».

Όλα αυτά τα χρόνια που απουσίαζες από την τηλεόραση, είχες προτάσεις για ρόλους σε σίριαλ;

Κατά καιρούς -μάλιστα μέχρι και πέρυσι-, είχα προτάσεις. Η αλήθεια είναι ότι ήταν πολλά τα χρόνια που απουσίαζα από την τηλεόραση και κάποιοι πίστευαν πως σταμάτησα εντελώς. Χαρακτηριστικό είναι κάτι που συνέβη την περασμένη χρονιά, όταν ένας σεναριογράφος με κάλεσε στο τηλέφωνο για να με ρωτήσει αν ενδιαφερόμουν για ένα ρόλο. Του απάντησα θετικά και την επόμενη ημέρα μού τηλεφώνησε για να μου πει: «Σε βάζω σε ανοιχτή ακρόαση για να σε ακούν όλοι γιατί δεν με πίστεψαν όταν τους είπα ότι σε ενδιαφέρει ο ρόλος». Όμως ήταν συνειδητή επιλογή να απέχω για κάποιο χρονικό διάστημα. Ήθελα να ασχοληθώ με το θέατρο, να έχω μια πορεία σε αυτό που αγάπησα από μικρή διοχετεύοντας όλο μου το πάθος για τη δουλειά μου. Επιπλέον, επιθυμούσα να κρατήσω μια ισορροπία στην προσωπική μου ζωή, να βλέπω το παιδί και το σύζυγό μου και να έχω χρόνο για μένα και τους φίλους μου. Βέβαια, κάνοντας θέατρο τόσα χρόνια, δεν μπορούσα να κοιμίζω το γιο μου. Η φετινή χρονιά είναι η πρώτη που δεν είμαι στο θέατρο μετά από 22 συνεχή χρόνια.

Πηγή: Hello

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved