Μαρίνα Ασλάνογλου: Ο κεραυνοβόλος έρωτας με τον σύζυγό της, Δημοσθένη και η εξωσωματική γονιμοποίηση
Showbiz

Μαρίνα Ασλάνογλου: Ο κεραυνοβόλος έρωτας με τον σύζυγό της, Δημοσθένη και η εξωσωματική γονιμοποίηση

Η Μαρίνα Ασλάνογλου είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που έχει κάνει καριέρα τόσο στο θέατρο, όσο στον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα, αλλά κυρίως για τον έρωτά της με τον σύζυγό της αλλά και για την εξωσωματική γονιμοποίηση.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου πώς είναι ως άνθρωπος;

Είναι αφοσιωμένη στην οικογένειά της, λατρεύει τους δυο άντρες της ζωής της και της αρέσει να μαγειρεύει. Το σπίτι μου είναι πάντα ανοιχτό για τους φίλους μου. Θέλω να γεμίζει γέλια, χαρές, συζητήσεις, μουσική και καλό κρασί. Δεν μου αρέσει η ησυχία, μου αρέσει όμως η ηρεμία στη ζωή μου. Είμαι πολύ φιλόξενη, δοτική και ειλικρινής και, όταν αγαπώ κάτι, το υπερασπίζομαι με πάθος.

Θα εγκατέλειπες την καρτέρα σου στην υποκριτική αν σου το ζητούσε ο σύζυγός σου;

Η υποκριτική είναι αυτό που αγαπώ να κάνω, μου δίνει ζωή. Ο σύζυγός μου δεν θα μου ζητούσε ποτέ να την εγκαταλείψω γιατί με αγαπά για αυτό που είμαι και έτσι με γνώρισε. Όταν προσπαθούμε να αλλάξουμε έναν άνθρωπο, σημαίνει ότι δεν τον αγαπάμε. Για παράδειγμα, ο σύζυγός μου λατρεύει τη φύση. Έχει ένα κτήμα με άλογα, πρόβατα και κότες, όπου πηγαίνει συχνά μετά τη δουλειά. Τον αποφορτίζει αφάνταστα. Αν λοιπόν δεν μου άρεσε η φύση και τον εμπόδιζα να πηγαίνει, σίγουρα θα του δημιουργούσα πρόβλημα μέσα του.

Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας;

Θα έλεγα ότι κυρίως ήταν ουσιαστικός. Μπορείς όμως να πεις ότι ήταν και κεραυνοβόλος. Γίναμε ζευγάρι αρκετές ημέρες μετά τη γνωριμία μας. Όταν συναντηθήκαμε, μάλιστα, δεν ήξερε ότι είμαι ηθοποιός, δεν είχε ιδέα ποια είμαι, κι αυτό μου άρεσε πολύ. Ήρθε και με είδε στο θέατρο, βγήκαμε για φαγητό δυο-τρεις φορές και από τότε δεν χωρίσαμε ποτέ.

Απέκτησες το γιο σου με μεγάλο προσωπικό αγώνα, μέσα από τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Έχεις κάποιο μήνυμα για όλες εκείνες τις γυναίκες που θέλουν πολύ να κάνουν ένα παιδί, αλλά, λόγω ενδεχόμενου προβλήματος που αντιμετωπίζουν, απογοητεύονται θεωρώντας πως δεν θα τα καταφέρουν;

Αυτό που θέλω να πω -γιατί έχω μιλήσει με αρκετές γυναίκες- είναι να μην απογοητεύονται. Όλα μπορούν να συμβούν όταν το πιστέψεις. Η εξωσωματική δεν έχει απαραίτητα αμέσως το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Μπορεί να υπάρξει δεύτερη και τρίτη φορά μέχρι να επιτευχθεί εγκυμοσύνη. Το ίδιο συνέβη και με μένα. Έκανα τρεις εξωσωματικές, αλλά δεν το έβαλα ποτέ κάτω. Μπορεί να απογοητεύτηκα προς στιγμήν στις δύο αποτυχημένες προσπάθειες, όμως έλεγα μέσα μου ότι θα τα καταφέρω. Είχα στο μυαλό μου ότι ήταν ένας αγώνας που έπρεπε να δώσω. Μπορεί να είναι δύσκολος, τίποτα όμως δεν είναι ακατόρθωτο. Το πιο σημαντικό βέβαια ήταν ότι σέ όλη εκείνη την προσπάθεια είχα δίπλα μου το σύζυγό μου, που με στήριζε με την αγάπη του. Εύχομαι ο,τι καλύτερο σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μανούλες και το μήνυμα που τους στέλνω είναι να μη χάνουν το κουράγιο τους.

Πηγή: Hello

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved