Ασλάνογλου: «Δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω καθώς είχαν προηγηθεί δύο αποτυχημένες εξωσωματικές»
Showbiz

Ασλάνογλου: «Δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω καθώς είχαν προηγηθεί δύο αποτυχημένες εξωσωματικές»

Η Μαρίνα Ασλάνογλου είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς και φέτος την απολαμβάνουμε στην τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, αν και την ξεχωρίσαμε μέσα από την τηλεόραση, απείχε από τη μικρή οθόνη για 14 ολόκληρα χρόνια.

Φέτος η ηθοποιός επέστρεψε τηλεοπτικά με το «Κάνε ότι κοιμάσαι» στην ΕΡΤ1, μια σειρά που έχει προκαλέσει αίσθηση. Η ίδια και μίλησε σε συνέντευξη της, τόσο για την περίοδο της εγκυμοσύνης της, όσο και για τον αν είναι αυστηρή μητέρα.

Πώς ένιωσες όταν έμαθες ότι ήσουν έγκυος;

Ήταν απερίγραπτη η χαρά μου. Στην αρχή δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω καθώς είχαν προηγηθεί δύο αποτυχημένες εξωσωματικές. Γι’ αυτό, άλλωστε, την τρίτη φορά αποφάσισα να είμαι πιο ψύχραιμη. Μόλις είδα το θετικό αποτέλεσμα, χρειάστηκα λίγη ώρα για να το πιστέψω. Μάλιστα, όταν το είπα στο γιατρό μου, μου τόνισε: «Δεν το λες πουθενά γιατί πάμε εβδομάδα εβδομάδα». Οπότε, το πρώτο τρίμηνο-τετράμηνο, ήμουν πολύ προσεκτική και περίμενα να εξελιχθούν όλα όπως έπρεπε. Ομολογώ μάλιστα ότι έπαιζα στο θέατρο μέχρι και τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Μόλις μπήκα στον έβδομο και άκουσα το γιατρό μου να μου λέει ότι δεν είχα να φοβηθώ τίποτα και όλα θα πήγαιναν τέλεια, τότε αισθάνθηκα την απόλυτη ανακούφιση.

Ποια ήταν η αντίδρασή σου όταν ανακάλυψες ότι περίμενες αγόρι;

Η χαρά μου ήταν ακόμα μεγαλύτερη επειδή ο σύζυγός μου έχει χάσει τον πατέρα του και δώσαμε στο γιο μας το όνομα του πεθερού μου. Δυστυχώς, δεν έχω γνωρίσει τον πατέρα του Δημοσθένη γιατί πέθανε όταν ο σύζυγός μου ήταν μικρός. Μπορεί ο γιος μας να μοιάζει εξωτερικά σε μένα, όμως στην οικογένεια λένε ότι έχει στοιχεία από το χαρακτήρα του παππού του. Το σίγουρο είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενη γιατί έχω ένα υπέροχο πλάσμα, το οποίο καμαρώνω. Είμαι μια πολύ ευτυχισμένη μητέρα.

Είσαι αυστηρή μητέρα;

Σε κάποια θέματα είμαι πολύ αυστηρή και σε άλλα πιο ελαστική.

Να υποθέσω ότι ο σύζυγός σου είναι λιγότερο αυστηρός με το γιο σας;

Ο μπαμπάς λιώνει για το γιο του, του έχει μεγάλη αδυναμία. Περνά πολύ χρόνο με το παιδί μας, κάνουν πολλές δραστηριότητες μαζί, κι αυτό μου αρέσει πολύ. Κάποια Σαββατοκύριακα, για παράδειγμα, πηγαίνουν στο εξοχικό μας οι δυο τους. Όταν ο Κωνσταντίνος ήταν πολύ μικρός ακόμη, ο Δημοσθένης τον άλλαζε και του έκανε μπάνιο μόνος του.

Εσύ περνάς αρκετό χρόνο με το παιδί σου;

Φυσικά! Κάθε πρωί τον ετοιμάζω για το σχολικό, το μεσημέρι είμαι μαζί του, ενώ το βράδυ τον βάζω για ύπνο. Ειδικά φέτος που δεν κάνω θέατρο και δεν έχω παραστάσεις, παίζουμε, τον κάνω μπάνιο και κάθε βράδυ τον καληνυχτίζω γλυκά. Μιλώ πολύ με τον Κωνσταντίνο και ποτέ δεν τον αντιμετώπισα σαν μωρό.

Του διαβάζεις παραμύθια;

Ναι, και του αρέσει πολύ. Αυτή την περίοδο, μάλιστα, λατρεύει ένα συγκεκριμένο παραμύθι και θέλει να του το διαβάζω συνεχώς.

Πηγή: Hello

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved