Γιάννης Κότσιρας: «Έχω πει την «άμμο της θάλασσας» και με τις τρίχες μου ασχολούνται»
Showbiz

Γιάννης Κότσιρας: «Έχω πει την «άμμο της θάλασσας» και με τις τρίχες μου ασχολούνται»

Μπορεί ο ερμηνευτής να δίνει πολύ σπάνια συνεντεύξεις και μάλιστα τηλεοπτικές όμως αυτή τη φορά έκανε μια εξαίρεση για το Στούντιο 4 και μίλησε για όλα.

Φυσικά η συζήτηση κάποια στιγμή έφτασε και στα μαλλιά του, καθώς όταν πρωτογνωρίσαμε τον Γιάννη Κότσιρα, είχε μακρύ μαλλί και ήταν ας πούμε, ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του με την εικόνα του να έχει ταυτιστεί με αυτό.

Ο ίδιος λοιπόν όταν ρωτήθηκε σχετικά από τους δυο παρουσιαστές είχε ένα χιουμοριστικό ξέσπασμα με τις ατάκες του να είναι επικές και να προκαλούν γέλιο.

«Έχετε όλοι αυτή την εντύπωση ότι εγώ γεννήθηκα με μακρύ μαλλί καρέ και το συνέχισα και το κράταγα! Τι είναι αυτό το πράγμα;

Είναι φοβερό! Είχα μακρύ μαλλί όταν είχα πήγα φαντάρος, το κούρεψα, έτυχε να κάνω τον πρώτο μου δίσκο με μακρύ, το δεύτερο με μεσαίο και βρίσκομαι στη φάση με τα κοντά. Πρέπει να τα μακραίνω για να με γνωρίζετε; Άμα θέλει ο γιος μου ο Νικόλας θα τα μακρύνω.

Έχω πει την άμμο της θάλασσας και με τις τρίχες μου ασχολούνται. Έχω πει Θεοδωράκη τα μαλλιά μου σχολιάζουν.

Τα κόβω συνέχεια. Αναλόγως τι δίσκο κάνω. Έτυχε να είναι ο Νικόλας πολύ μωρό και να τον φοβίζω και πήγα και τα έκοψα. Ξαναμακρύνανε και τα ξανάκοψα. Αφήστε με ήσυχο! Δεν βάζω τίποτα, απλώς λούζομαι και τα αφήνω και στεγνώνουν» είπε ο τραγουδιστής.

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Στούντιο 4

Διαβάστε επίσης

Το gossip-tv στην μεγάλη συναυλία για τον Μαχαιρίτσα- Πλήθος καλλιτεχνών «έριξαν κόκκινο στη νύχτα»!

Θέατρο Άλσος: Ο κόσμος δεν άφηνε Νταλάρα-Κότσιρα να φύγουν από τη σκηνή, ο ξεκαρδιστικός διάλογος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved