Γιώργος Τριανταφυλλίδης: «Ήταν ριζοσπαστικό για μια γυναίκα να έχει την ιδιοσυγκρασία»
Showbiz

Γιώργος Τριανταφυλλίδης: «Ήταν ριζοσπαστικό για μια γυναίκα να έχει την ιδιοσυγκρασία»

Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός, τον οποίο παρακολουθούμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Σασμός».

Ο ηθοποιός με αφορμή την συμμετοχή του στη σειρά παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τον ήρωά του.

Πως ήταν το ταξίδι πίσω στο χρόνο;

Γοητευτικό. Αν και δεν υπήρχαν πολλές πληροφορίες για τον εν λόγω άνθρωπο. Υπήρχαν κάποιες φωτογραφίες αλλά όχι αρκετό οπτικοακουστικό υλικό, ώστε να παρατηρήσω καλύτερα τη φωνή του, τις χειρονομίες του, την κίνησή του, με αποτέλεσμα κάποια πράγματα να έχουν μπει καθαρά στον κόσμο του φαντασιακού.

Τι σκεφτόσασταν μαθαίνοντας περισσότερα για τη ζωή του Παπανδρέου και την πορεία του με την Κυβέλη;

'Ήταν δυο δυνατοί χαρακτήρες, δυο άνθρωποι με τα πάθη τους και το θάρρος τους - γιατί σε κάποια πράγματα είχαν λίγο παραπάνω θάρρος απ’ ό,τι επέτρεπε η εποχή τους. Ήταν ριζοσπαστικό για μια γυναίκα να έχει την ιδιοσυγκρασία που είχε η Κυβέλη και ο Παπανδρέου ήταν ένας άνθρωπος που ήξερε μέσα του το πού θα έφτανε. Τα πράγματα δεν ήταν απλά, ρίσκαραν και είχαν μια θυελλώδη σχέση.

Το ότι ήταν ελεύθερα πνεύματα συνέβαλε στο να μην είναι για πάντα μαζί;

Αυτό πώς μπορούμε να το γνωρίζουμε; Το ελεύθερο πνεύμα του τώρα δεν συμβαδίζει με το ελεύθερο πνεύμα του τότε. Δεν ξέρω αν θα μπορούσαν να συνεχίσουν να είναι μαζί. Προφανώς, για να μην τα κατάφεραν, δεν γινόταν. Αλλά μέχρι το τέλος της ζωής του Παπανδρέου υπήρχε αυτή η βαθιά σύνδεση. Το ότι δυο άνθρωποι δεν είναι μαζί ως σύντροφοι ή σύζυγοι δεν σημαίνει ότι δεν έχουν μια βαθιά επικοινωνία. Και πιστεύω ότι αυτοί οι δυο είχαν που δεν μπορεί να περιγράφει με λόγια.

Πηγή: 7 μερες tv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved