Παντρεύτηκε η Τάμτα Μαστοράκη! To υπέροχο μίνι νυφικό, το κόσμημα στα μαλλιά και το φιλί στο στόμα
Showbiz

Παντρεύτηκε η Τάμτα Μαστοράκη! To υπέροχο μίνι νυφικό, το κόσμημα στα μαλλιά και το φιλί στο στόμα

Πριν από τέσσερις μήνες έγινε η πρόταση γάμου και το μεσημέρι της Παρασκευής (18-11) η Τάμτα Μαστοράκη ντύθηκε νύφη στο πλευρό του αγαπημένου της.

«It was a magical night. I said YES 💍 ❤️ 🙏 🧿», είχε γράψει η ίδια λέγοντας το πολυπόθητο «ναι» τον περασμένο Ιούλιο και σήμερα ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Δημαρχείου του Βύρωνα.

Η Τάμτα Μαστοράκη έλαμπε μέσα στο υπέροχο νυφικό της φόρεμα. Λευκό με τούλινα μανίκια, μίνι που αναδείκνυε την απίθανη σιλουέτα της και με βολάν στο τελείωμα που το έκανε να μοιάζει και ρομαντικό.

Στα μαλλιά της η Τάμτα επέλεξε να φορέσει μια στέκα γεμάτη λευκές πέρλες, σκέτο κόσμημα δηλαδή ενώ ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα ζευγάρι γόβες σε nude απόχρωση.

Δες τις υπέροχες φωτογραφίες της

Η Τάμτα Μαστοράκη υπήρξε παίκτρια του My style Rocks ενώ στην ηλικία των 15 ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά με το μόντελινγκ.

Έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας και έχει πάρει μέρος στο διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Δωδεκάνησα» κερδίζοντας την τέταρτη θέση. Ιδιαίτερα γνωστή έγινε με τη συμμετοχή της στα Playmate το 2009, που αν και δεν κέρδισε κάποιον τίτλο, το όνομα της έπαιξε σε αρκετά Media.

Διαβάστε επίσης

Παραμυθένια πρόταση γάμου στην παραλία! Παντρεύεται και το ανακοίνωσε στο Instagram

Τάμτα Μαστοράκη: Είχε γενέθλια και τα γιόρτασε... χορεύοντας- Το απίθανο outfit της!

My Style Rocks: Παίκτρια αποκάλυψε ότι τής πέταξε συμπαίκτριά της το κινητό στο κεφάλι (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved