Δανάη Θεοφίλου: Ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της με φουσκωμένη κοιλίτσα: «Ανυπομονούμε»
Showbiz

Δανάη Θεοφίλου: Ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της με φουσκωμένη κοιλίτσα: «Ανυπομονούμε»

Ο Παναγιώτης Θεόφιλος και η σύζυγός του, Δανάη, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, μιας και σε λίγους μήνες από τώρα θα υποδεχτούν το νέο μέλος της οικογένειάς τους, ένα γλυκύτατο κοριτσάκι!

Το ζευγάρι ζει τον έρωτά του τα τελευταία χρόνια, ενώ με τον ερχομό της κόρης τους, της μικρής Εμμανουέλας, συμπληρώθηκε η ευτυχία τους, μιας και δημιούργησαν τη δική τους οικογένεια.

Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν φυσικά εκεί για την οικογένειά τους, μιας και ο Παναγιώτης Θεόφιλος αποκάλυψε πριν από μερικούς μήνες ότι η σύζυγός του, Δανάη, είναι και πάλι έγκυος στο δεύτερο μωράκι τους. Μπορεί στην αρχή να δήλωσαν αγχωμένοι και οι δυο, αλλά αμέσως όλο αυτό άλλαξε, μιας και περιμένουν πώς και πώς να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το δεύτερο παιδάκι τους.

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, το ζευγάρι διοργάνωσε ένα gender reveal party, στο οποίο και ανακοίνωσαν το φύλο του μωρού που περιμένουν, που είναι κοριτσάκι. Το απόγευμα της Παρασκευής (18-11) η Δανάη Θεοφίλου δημοσίευσε μερικές υπέροχες φωτογραφίες, με την ίδια να ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και κρατώντας στην αγκαλιά της την ενός έτους κόρη της, Εμμανουέλα, η οποία περιμένει πώς και πώς να γνωρίσει την αδερφή της.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή της: Το χεράκι της στην κοιλιά μου τα λέει όλα 🥰🥰🥰🥰🥰
#waitingforbabysister 💕💕💕
#22weekspregnant#5monthspregnant

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved