Ελένη Φουρέιρα: Οι νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα – «Βροχή» οι ευχές των followers
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Οι νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα – «Βροχή» οι ευχές των followers

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της έγινε με το πιο τρυφερό τρόπο και πλέον η Ελένη Φουρέιρα μοιράζεται φωτογραφίες χωρίς να κρύβει την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Το απόγευμα της Παρασκευής (18-11) η Ελένη Φουρέιρα πόσταρε μια σειρά από νέες φωτογραφίες και οι followers της έσπευσαν να της ευχηθούν τα καλύτερα.

Θυμίζουμε πως η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε δυο φωτογραφικά στιγμιότυπα όπου ποζάρει χαλαρή στο κρεβάτι πλάι στον Αλμπέρτο Μποτία με... εμφανή της φουσκωμένη της κοιλίτσα, αποκαλύπτοντας την εγκυμοσύνη της.

Δίχως καμία λέξη στην λεζάντα, με την οποία και συνόδευσε την συγκεκριμένη ανάρτηση, μιας και τα... λόγια είναι περιττά, η Ελένη Φουρέιρα έδειξε πως είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

Δες τις νέες φωτό που ανέβασε

Όπως έχει γίνει γνωστό η τραγουδίστρια θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί μέσα στον Φεβρουάριο, ενώ την Κυριακή ετοιμάζουν ένα πάρτι για να γιορτάσουν το χαρμόσυνο γεγονός με την οικογένεια και τους φίλους τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λοιπόν», ο γάμος της Ελένης Φουρέιρα με τον πατέρα του παιδιού της και αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία, θα γίνει σύντομα, αλλά όχι πατροπαράδοτα και στα γνωστά σκαλιά της εκκλησίας.

Οι δυο τους θα παντρευτούν σε στενό οικογενειακό κύκλο σε Δημαρχείο των νοτίων προαστίων πριν την γέννηση του μωρού, του οποίου το φύλο κανείς δεν γνωρίζει. Όταν με το καλό η Ελένη γεννήσει και μεγαλώσει λίγο το μωρό θα προχωρήσουν σε θρησκευτικό γάμο και βαφτίσια.

Διαβάστε επίσης

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Γάμος πριν τον πελαργό!

Ελένη Φουρέιρα: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Το baby shower του πρώτου τους παιδιού

Έγκυος η Ελένη Φουρέιρα: Το επιβεβαίωσε με μια ιδιαίτερη ανάρτηση: Οι φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved