Παπαγεωργίου: Τηγάνισε topless αυγά και οι followers της έστειλαν «βροχή» μηνυμάτων και σχολίων!
Showbiz

Παπαγεωργίου: Τηγάνισε topless αυγά και οι followers της έστειλαν «βροχή» μηνυμάτων και σχολίων!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της showbiz και μας το απέδειξε για ακόμη μια φορά μέσα από τα social media.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το τελευταίο διάστημα έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας μετά την συνέντευξη που παραχώρησε σε ένα podcast διεθνούς μέσου, στο οποίο και είχε αποκαλύψει πως περίοδο που βρισκόταν στην κριτική επιτροπή του GNTM είχε δεχτεί bullying και μάλιστα είχε αντιμετωπίσει και ένα θέμα υγείας, που την οδήγησε μέχρι και το χειρουργείο.

Το διάσημο μοντέλο, μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει, θέλησε να ξεκαθαρίσει όλα όσα έχουν ειπωθεί για την κατάσταση, λέγοντας πώς ποτέ της δεν είχε εκδικητικές τάσεις. Από εκείνη την ημέρα, πολλά έχουν ειπωθεί για τα πρόσωπα που της ασκούσαν bullying, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου το απόγευμα της Κυριακής 13 Νοεμβρίου να προχωρά σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, τονίζοντας πώς δεν έχει σκοπό να εκθέσει κανέναν.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλοντας να τα αφήσει πίσω της όλα αυτά και να επιστρέψει στην καθημερινότητά της, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της ένα στιγμιότυπο που την απεικονίζει να φτιάχνει πρωινό.

Πιο συγκεκριμένα, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram μια φωτογραφία που τη δείχνει στην κουζίνα του σπιτιού της, να τηγανίζει αυγά φορώντας τα... απολύτως απαραίτητα.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η μελαχρινή καλλονή χρησιμοποίησε δύο emoji που δείχνουν ένα τηγάνι με αυγά και μπέικον.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν φυσικά, να την «πειράξουν» στα σχόλια, λέγοντάς της να προσέχει, ώστε να μην πεταχτεί πάνω της το καυτό λάδι αλλά και να προσέξει να μην κρυώσει.

Δείτε στην gallery την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να ποζάρει ημίγυμνη στην κουζίνα:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved