Μαραντίνης: Δείτε το σαλόνι στο εργένικο σπίτι του - Ο μεγάλος καναπές και το εντυπωσιακό τζάκι
Showbiz

Μαραντίνης: Δείτε το σαλόνι στο εργένικο σπίτι του - Ο μεγάλος καναπές και το εντυπωσιακό τζάκι

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης της γενιάς του και είναι πολύ αγαπητός στο κοινό.

Μπορεί ο τραγουδιστής να κέντρισε για λίγο το ενδιαφέρον μας με την δικαστική διαμάχη που είχε με την πρώην σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου, όμως η αλήθεια είναι πως έχει αποφασίσει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι λειτουργεί και στα social media, αφού σπάνια θα συναντήσεις φωτογραφίες από την καθημερινότητά τoυ και κυρίως από το σπίτι τoυ.

Το βίντεο που έχει μοιραστεί μαζί μας, είναι το κάτι άλλο, καθώς μας έδειξε εικόνες από το cozy σαλόνι του και ξετρελαθήκαμε τόσο με τους υπέροχους χρωματισμούς που έχει επιλέξει όσο και με τα απίθανα έπιπλα που έχει επιλέξει.

Από αυτά που ξεχωρίσαμε είναι βεβαίως το τέλειο ξύλινο πάτωμα που ζεσταίνει την ατμόσφαιρα, την υπέροχη τραπεζαρία της σε καφέ απόχρωση και φυσικά τα μοντέρνα έπιπλα.

Συγκεκριμένα, στο σαλόνι πρωταγωνιστεί ένα fluffy χαλί στο χρώμα γκρι μ, ενώ ο μεγάλος καναπές σε σχήμα "πι" έχει το χρώμα της μόκας. Απέναντι από τον καναπέ, βλέπουμε μια σύνθεση στο σκούρο γκρι - ανθρακί χρώμα, όπου υπάρχει μια κρεμαστή τηλεόραση και κάποια διακοσμητικά, ενώ δεν θα μπορούσαμε να μην προσέξουμε το εντυπωσιακό τζάκι.

Το σίγουρο είναι ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης έχει αρκετό γούστο, που αποδεικνύεται από το πώς έχει διακοσμήσει το σπίτι του.

Δείτε στο βίντεο το σαλόνι του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved