Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το ταξίδι ζωής με τον μικρότερο γιο της και οι μοναδικές εικόνες
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το ταξίδι ζωής με τον μικρότερο γιο της και οι μοναδικές εικόνες

Ένα ταξίδι ζωής αποφάσισε να κάνει με τον μικρότερο γιο της, τον 16χρονο Φίλιππο η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκομίζοντας υπέροχες εικόνες και μοναδικές εμπειρίες. Αξία... ανεκτίμητη! 

Η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια βρήκε λίγο χρόνο για να τον μοιραστεί με τον γιο της Φίλιππο, το ένα από τα δύο παιδιά της μιας και ο Διονύσης, ο μεγαλύτερος -18 ετών πλέον- διανύει το πρώτο έτος των σπουδών του.

Η Ντορέττα μαζί με τον Φίλιππο λοιπόν έφυγαν για μόλις τρεις μέρες, ώστε να δουν από κοντά μερικές από τις ομορφότερες πόλεις της βόρειας και κεντρικής Ευρώπης. Βρέθηκαν στη Ζυρίχη και τη Βασιλεία της Ελβετίας και στη Χαϊδελβέργη της Γερμανίας και όσα είδαν... τους μάγεψαν.

Μάλιστα, έβγαλαν και τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες. Ανάμεσα σε εκείνα που εντυπωσίασαν την Ντορέττα Παπαδημητρίου, ειδικά στο ταξίδι τους στη Βασιλεία ήταν ότι δεν είχε καθόλου κόσμο. Μάλιστα, η ίδια έκανε πλάκα σε ένα βίντεο που ανέβασε, λέγοντας ότι μάλλον έμαθαν ότι θα εμφανίζονταν εκείνοι εκεί και... εξαφανίστηκαν!

Η Ντορέττα, η οποία είναι περήφανη μαμά για τα παιδιά της και θέλει πολύ να περνάει ποιοτικό χρόνο μαζί τους, δεν θα μπορούσε να μην βγάλει τις απαραίτητες φωτογραφίες που θα αποτελούν πάντα για την ίδια τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Μάλιστα σε μία που ποζάρει με τον Φίλιππο έγραψε στη λεζάντα:

«Πόσο μου αρέσει να ταξιδεύω με τα παιδιά μου.
Να γνωρίζουμε τον κόσμο ,να δημιουργούμε αναμνήσεις.
Αξία ανεκτίμητη 🤍».

Εκείνο που επίσης σχολίασε η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν ότι ένιωσε έντονα το κρύο στους προορισμούς που επισκέφτηκαν.

Δείτε υπέροχες φωτό από αυτές που ανέβασε η Ντορέττα Παπαδημητρίου μετά από αυτό το ταξίδι ζωής με τον γιο της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved