Ελεάνα Παπαϊωάννου: Το Fame Story και η απίθανη ατάκα για τον θρυλικό καβγά με την Άσπα Τσίνα!
Showbiz

Ελεάνα Παπαϊωάννου: Το Fame Story και η απίθανη ατάκα για τον θρυλικό καβγά με την Άσπα Τσίνα!

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για την συμμετοχή της στο Fame Story, την συμπεριφορά που είχε τότε, λόγω ηλικίας, αλλά και το πόσο διαφορετικά θα διαχειριζόταν τα πράγματα σήμερα. 

Η τραγουδίστρια υπήρξε άκρως αποκαλυπτική ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για την οικογένειά της και για το πώς είναι ως μαμά!

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό Μας και μίλησε για όλους και για όλα, λέγοντας ότι ποτέ της δεν μετάνιωσε την απόφασή της να ξεκινήσει την καριέρα της από το ριάλιτι Fame Story. Παράλληλα, η τραγουδίστρια σχολίασε και τον τσακωμό που έχει μείνει στην ιστορία με την Άσπα Τσίνα, λέγοντας ότι πλέον ούτε καν θυμάται τι είχε γίνει και την έχει βγάλει εκτός ορίων.

Όσον αφορά τη συμμετοχή της στο Fame Story, η ίδια απάντησε χαρακτηριστικά: «Δεν μετανιώνω που πήγα στο Fame Story. Δεν είχα σκοπό να γίνω τραγουδίστρια, ήμουν στο πρώτο έτος της φιλοσοφικής και περνούσα φανταστικά στην Πάτρα. Ο πρώτος χρόνος μετά το Fame Story ήταν δύσκολος, μη διαχειρίσιμος. Ήμουν μόλις 19 ετών. Η μητέρα μου, για να με προσγειώσει, μου έλεγε ότι το χειροκρότημα είναι δυο μπάτσες που συναντιούνται στον αέρα.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Για τον καβγά που έχει μείνει στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης με την Άσπα Τσίνα, η Ελεάνα Παπαϊωάννου είπε χαρακτηριστικά: «Έχω αλλάξει από τότε. Ήμουν πάρα πολύ αθυρόστομη και δεν αντέχω να με βλέπω. Όλα τα πλάνα μου ήταν με ένα τσιγάρο και νόμιζα ότι ήθελαν να με δείχνουν αντιπαθή. Αν ξέραμε ότι ο καβγάς με την Άσπα θα συνεχίζει να παίζει μετά από 20 χρόνια, θα τον είχαμε εμπλουτίσει

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

«Ως μαμά κάποιες στιγμές είμαι πολύ αυστηρή με τα όρια. Από τον πρώτο μήνα της σχέσης μας με τον Δημήτρη κατάλαβα ότι θα κάνω οικογένεια μαζί του, αλλά δεν του το είπα για να μη φύγει τρέχοντας».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved