Ανασκόπηση 2022: Αυτοί οι celebrities είναι «στα μαχαίρια» - Οι νέες κόντρες
Showbiz

Ανασκόπηση 2022: Αυτοί οι celebrities είναι «στα μαχαίρια» - Οι νέες κόντρες

Ανασκόπηση 2022: Από τη φετινή χρόνια δεν έλειψαν οι κόντρες στη showbiz. Ας δούμε τη λίστα με τους Έλληνες celebrities που έβγαλαν τα… μαχαίρια το 2022.

Στον κόσμο της εγχώριας showbiz πέρα από τα ευχάριστα γεγονότα που συνέβησαν, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και κάποιες κόντρες! Μπορεί άλλες να ήταν μικρότερες κι άλλες πιο έντονες, ωστόσο όλες μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας ανά περιόδους.

Μία κόντρα που ξεκίνησε το 2021 λόγω της παρουσίασης του Big Brother και συνεχίστηκε και όλο το 2022 ήταν αυτή ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη vs Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα.

Μάλιστα, θυμηθήκαμε ξανά την κόντρα αφού ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή, The 2night show και μεταξύ άλλων είπε: «Αυτά τα δύο γλυκά παιδιά, τον τελευταίο χρόνο όποτε έχουν βγει δημόσια να μιλήσουν, έχουν κάνει βλακεία. Όλες τις φορές που μιλάνε έχουν πει βλακείες, οπότε καλύτερα να τους πει κάποιος “μη μιλάτε”. Βγήκε και είπε “δεν θα ασχοληθώ με τα ψυχολογικά του Τσαλίκη” και το θεώρησα μέγα λάθος να θίξεις τα ψυχολογικά. Βγήκε η γυναίκα του μετά από ένα χρόνο στην εκπομπή που αυτός ο άνθρωπος δουλεύει κι είπε το παράπονό της, τα ψυχολογικά της. Είναι λάθη, όλος ο χειρισμός λάθος… Έγινε ένας λάθος, το λάθος μπορεί να μην έγινε από εσάς, αλλά ο λάθος χειρισμός έγινε από εσάς και σε αυτό τον λάθος χειρισμό, όσο θέλω να αντιδρώ θα αντιδρώ.»!

Και πρόσθεσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Θα προτιμούσα να με πάρει ο Γρηγόρης στην αρχή και να μου πει εγώ είμαι ένας επαγγελματίας, που μου έγινε μια πρόταση από το συγκεκριμένο κανάλι κι εγώ πρέπει να δουλέψω γιατί έχω και δύο παιδιά. Αν εσύ θεωρείς ότι αυτό έγινε επί τούτου για να σου φάω τη δουλειά, για να σου κάνω κακό, γελιέσαι. Μετά από δυο χρόνια ανεργίας, με είχαν δεσμεύσει έναν ολόκληρο χρόνο.

Όταν ξέρεις ότι ο άλλος δεν δουλεύει, έχει κλείσει ένα καλό συμβόλαιο -γιατί όταν εγώ πήγα στην εκπομπή του Γρηγόρη και της Ναταλί στο Open και τους τίμησα- μου είχανε πει όλο το τηλεοπτικό παρασκήνιο από ένα δοκιμαστικό που είχα κάνει. Που δεν το ήξερα. Όταν ξέρεις τόσο καλά το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, δεν ξέρεις την εκπομπή που σου προτείνουν, αν έχουν δεσμεύσει έναν άνθρωπο 4 μήνες πριν από σένα; Αυτός ο άνθρωπος βγαίνει θιγμένος και σφυρίζεις αδιάφορα και λες ότι έχει ψυχολογικά;»!

Αυτές οι δηλώσεις του έφεραν την κόντρα τους ξανά στο προσκήνιο.

Μια νέα κόντρα που ξέσπασε είναι αυτή του Γιώργου Λιάγκα με τον Νίκο Κοκλώνη!

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε αναφέρει ότι ο Νίκος Κοκλώνης μπαίνει μέσα 100 χιλιάδες ευρώ σε κάθε επεισόδιο του J2US, ο Νίκος του απάντησε τονίζοντας: «Τον ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές του. Αν χρειαστώ οικονομικό διευθυντή θα είναι ο πρώτος στον οποίο θα απευθύνω πρόταση»!

Τον Λιάγκα τον ενόχλησε η δήλωση αυτή και απάντησε μέσα από το πρωινό: «Δεν μου το είπε ένα πουλάκι, αλλά κάποιος από την εταιρία του Νίκου Κοκλώνη που συνεργάζεται. Μπράβο στον Νίκο που βάζει λεφτά από την τσέπη του για να κάνει ένα προϊόν, που άσχετα αν αρέσει ή όχι, και νούμερα κάνει και αισθητικά είναι άψογο γιατί το σκηνοθετεί ο Φωκάς Ευαγγελινός. Νομίζω ότι η συμφωνία με τον Alpha είναι να παίρνει 100 με 150 χιλιάδες ευρώ το επεισόδιο και ο ίδιος του στοιχίζει – και μπράβο του- 300 χιλιάδες ευρώ. Το είπα για καλό. Μπράβο που υπάρχουν άνθρωποι που για να πράξουν ένα ωραίο αποτέλεσμα, βάζουν λεφτά από την τσέπη τους. Και βγήκε και μου απάντησε ότι αν ψάχνει οικονομικό σύμβουλο, θα με σκεφτεί. Να του πω ότι εγώ δεν γνωρίζω από οικονομικά, ένα ρεπορτάζ έδωσα και είναι πραγματικό. Αν δεν είναι, να βγει να το πει ο ίδιος. Αν θέλει οικονομικό σύμβουλο, έχω 2-3 να του συστήσω. Είναι πανέξυπνος επιχειρηματίας. Δεν νομίζω overall να χάνει λεφτά. Θετικό θα είναι το πρόσημο. Μπαίνει μέσα, σας το λέω ξεκάθαρα! Μπαίνει μέσα. Δεν πειράζει, υπάρχουν κι άνθρωποι δημιουργοί»!

Και όταν αναφερόμαστε σε κόντρες, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο ξεκατίνιασμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την… Φωτεινή Πετογιάννη στο twitter!

Αφορμή του ξεκατινιάσματος στάθηκε ένα βίντεο που πόσταρε ένας χρήστης και έδειχνε τη Φωτεινή να σχολιάζει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη συμπεριφορά που είχε κατά το παρελθόν στο Πρωινό με αφορμή τις δηλώσεις στην Ελένη Μενεγάκη!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγραψε στο twitter: «Η κυρία Πετρογιαννη γιατί δεν μας λέει πώς ξεκίνησε στην τηλεόραση και πώς μπήκε στον Alpha..ερώτηση για δυνατούς λύτες. Αναρωτιέμαι επίσης πόσες φορές μέσα στην εβδομάδα με κάνει follow στο Instagram δεν την κάνω πίσω και με κάνει unfollow».

Η Φωτεινή Πετρογιάννη απάντησε: «Μεγάλο. Ξεκίνησα το 2003 μαθητευόμενη στον Alpha, χωρίς να έχω 1 ευρώ στην τσέπη μου και καμία γνωριμία. Το 2012 γνώρισα τη γυναίκα που αναφέρει και ουδέποτε καταχράστηκα τη γνωριμία μου μαζί της. Μπορείτε να ρωτήσετε όλους τους παρουσιαστές με τους οποίους συνεργάστηκα. Ευχαριστώ».

Με τη Σπυροπούλου να απαντά: «Να πούνε τι; Που έγλυφες 24/7 τη Μαρία, να μιλήσει στον πατέρα της, γιατί αυτή δεν έκανε κουμάντο; Που όταν πέθανε ο πατέρας της δεν της μίλησες καν; Που διαδίδεις μέσα στο κανάλι ότι είσαι η καλύτερη από την κάθε παρουσιάστρια που ψάχνει ο Λιάγκας; Ο κόσμος ναι, μιλάει»!

Και συνέχισε η εγκυμονούσα: «Εσύ τι επιχειρήματα έχεις παραθέσει για εμένα όλα αυτά τα χρόνια που ανοίγεις το στόμα σου σαν βόθρο; Ακόμα και τώρα που είμαι σε αυτή την τόσο ευαίσθητη φάση της ζωής μου λες φήμες!!! Άσε λοιπόν να λέω και εγώ αυτά που ξέρω και ο κόσμος θα κρίνει όπως κάνει με όλους»!

Και πρόσθεσε η Κωνσταντίνα: «Είσαι αστεία! Κακώς βρήκες το τηλέφωνο μου και με παίρνεις τέτοια ώρα με ποιο δικαίωμα και μου στέλνεις και μήνυμα Γιατί όταν έκανες ρεπορτάζ δεν τον ήξερες τον αριθμό μου;;» δείχνοντας μια φωτογραφία από μήνυμα που της έστειλε η δημοσιογράφος.

Η Φωτεινή τόνισε: «Σε πήρα για να μου πεις όλα αυτά που θες στο τηλ. Προτιμάς εδώ όπως βλέπω! Θα έχεις τους λόγους σου. Δε θα συμμετάσχω. Καληνύχτα!».

Και η Κωνσταντίνα έγραψε: «Πήρα παράδειγμα τη δημοσιογραφική σου στάση τα τελευταία χρόνια! Λέω κάτι θα ξέρει να το κάνει δημόσια. Αν και άλλαξε απ´ οταν παντρεύτηκα, μας το χάλασες λίγο, αγχώθηκες και πήρες και τον άνδρα μου να τον ενοχλήσεις τέτοια ώρα! Μπράβο σου έχεις θράσος δεν είναι τίποτα τυχαίο»!

Και φυσικά η αντιπαράθεση δεν είχε τελειωμό…

Μία άλλη κόντρα στη showbiz είναι αυτή της Πόπης Μαλλιωτάκη με την οικογένεια του πρώην άντρα της, Μπάμπη Λαζαρίδη.

Μία δελεαστική πρόταση που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού δέχτηκε η Πόπη Μαλλιωτάκη και ο Βασίλης Λαζαρίδης.

Η τραγουδίστρια, δέχτηκε πρόταση από εταιρεία παραγωγής να κάνει τη ζωή της ριάλιτι. Η Πόπη Μαλλιωτάκη μαζί με τον γιο της Βασίλη Λαζαρίδη, ο οποίος ασχολείται με το μόντελινγκ και σύντομα αναμένεται να τον δούμε ως ηθοποιό στη σειρά «Αμφιβολίες» του Alpha, μίλησαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την πρόταση που δέχτηκαν.

«Μας έγινε πρόταση από μία εταιρεία παραγωγής, να κάνουμε αν θέλουμε τη ζωή μας ριάλιτι και το σκεφτόμαστε. Θα είναι χωρισμένο σε κάποια επεισόδια. Απ’ ότι μας έχουν πει αν συμφωνήσουμε και πάνε όλα καλά, θα είναι από τρία επεισόδια και πάνω», είπαν αρχικά.

Οι ίδιοι δήλωσαν ότι πιθανόν θα υπάρξουν και κάποια guest πρόσωπα, ενώ ρωτήθηκαν και για το ποιος θα μπορούσε να ενσαρκώσει τον πρώην σύζυγο της Πόπης Μαλλιωτάκη και πατέρα του γιου της, απαντώντας πως έχουν προτείνει τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον Μιχάλη Ιατρόπουλο.

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις την Πόπης Μαλλιωτάκη, η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη, του επιχειρηματία που δολοφονήθηκε το 2008 στη Βούλα, στράφθηκε νομικά εναντίον της και του γιου της.

Άντζελα Δημητρίου- Καίτη Γαρμπή

Μία άλλη κόντρα που είδαμε ήταν στο J2US, ανάμεσα στην Καίτη Γαρμπή και την Άντζελα Δημητρίου! Να σας θυμίσουμε ότι έγινε χαμός στο live του J2US στις 22 Οκτωβρίου με την Άντζελα Δημητρίου και την Καίτη Γαρμπή να έχουν έναν έντονο διάλογο μεταξύ τους.

Με αφορμή τα όσα ακούστηκαν για την κόντρα των δύο γυναικών, έγινε γνωστό ότι: «Έχουν συγγενική σχέση. Απ’ ότι διαβάζω, ο αδερφός της Άντζελας Δημητρίου υπήρξε παντρεμένος με την αδερφή της Καίτης Γαρμπή και έχουν και ένα παιδί μαζί. Ωστόσο ο χωρισμός δεν ήταν βελούδινος, υπήρξε ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι και από εκεί ξεκίνησε το υποκοριστικό “Καιτούλα”, όπως την αποκαλεί η Άντζελα. Με τον χωρισμό διχάστηκαν οι δύο οικογένειες»!

Μια νέα κόντρα που είδαμε μέσα στο 2022 ήταν με πρωταγωνίστριες την Κατερίνα Καινούργιου και την Σοφία Μουτίδου.

Η αρχή του… κακού άρχισε όταν η Σοφία Μουτίδου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την φωτογραφία που δημοσίευσε η Κατερίνα Καινούργιου, στην οποία απεικονίζεται αγκαλιά με την Δέσποινα Βανδή, γράφοντας τη φράση, «λίγο ακόμα πρέπει».

Η ανάρτηση αυτή έφτασε στην Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έδειξε να ενοχλείται αρκετά, κάνοντάς την να δώσει την δική της απάντηση.

«Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου; Της κάναμε κάτι: Την ενόχλησε κάτι στην φώτο; Γυναικεία αλληλεγγύη σου λέει μετά. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω. Καλό βράδυ» έγραψε η παρουσιάστρια.

Λίγο αργότερα η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση αναδημοσιεύοντας το σχόλιο ενός άλλου χρήστη, το οποίο ανέφερε, «Η Μουτίδου πριν λίγο ανέβασε αυτό στον λογαριασμό της. Δεν καταλαβαίνω κάτι. Γιατί αυτή μπορεί να ξεβρακώνεται, να χώνει άντρες στα βυζι@ της στην παράστασή της ενώ κάποιες γυναίκες που και αυτές κάνουν ότι γουστάρουν (εδώ αισθητικές επεμβάσεις) τις κατακρίνει;» και συμπλήρωσε η ίδια:«Μουτίδου που σε βρίσκω πολύ ευφυή και με χιούμορ άνθρωπο, όταν φωνάζουμε “να πεθάνει ο ρατσισμός” δεν απαντάμε-κάνουμε ρατσισμό. Από εμένα είναι φάουλ».

Φυσικά, όλα αυτά δε θα μπορούσαν να μείνουν αναπάντητα από τη Σοφία Μουτίδου, η οποία ανέβασε ένα βίντεο με αιχμηρή απάντηση.

Η κόντρα ανάμεσα σε Light και Snik καλά κρατεί και όπως όλα δείχνουν τίποτα δεν έχει τελειώσει μεταξύ τους.

Μήνες μετά την άγρια συμπλοκή τους στα MAD VMA 2022, όλοι νόμιζαν πως οι δυο τράπερς είχαν κάνει ανακωχή και πως η μεταξύ τους ‘’ένταση’’ είχε κοπάσει, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και το αποκάλυψε ο ίδιος ο Light, ο οποίος όπως όλα δείχνουν αποφάσισε να αναζωπυρώσει την κόντρα αυτή.

Αφορμή για την νέα «επίθεση» στάθηκε ένα βίντεο και μία φωτογραφία που αποφάσισε να φέρει στο φως της δημοσιότητας ο Light.

Συγκεκριμένα, ο τράπερ σχολίασε ειρωνικά τον Snik μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram, λίγες μέρες μετά το επεισόδιο διαπληκτισμού που είχε ο τελευταίος με μία ομάδα ανθρώπων στο εστιατόριο της Θεσσαλονίκης, όταν του επιτέθηκαν και τον κατέγραψαν σε βίντεο.

«Το έσβησα το story. Το έσβησα! Κάτσε καλά για να μην ανεβάσω όλο το βίντεο. Όλα καλά! Να είσαι γερός. Πολύ τον μάγκα μην κάνεις, κατάλαβες; Επειδή δεν είσαι μάγκας. Εγώ δεν ενοχλώ κανέναν τόσο καιρό αλλά βγαίνεις και λες……ενώ σου είπα δεν θα σε πειράξω. Σου είπα όλα καλά όταν σε πέτυχα στο αεροπλάνο εκείνη την ημέρα… Σου είπα όλα καλά, έλα να το λήξουμε. Έχουμε το βίντεο ένα λεπτό να τρως κλωτσομπούνια και να κλαις και να λες “σας παρακαλώ μη με βαράτε”. Μην προκαλείς ναι; Να βγει τώρα το βίντεο που σε δέρνουν 35χρονών άνθρωπο; Άμα με αγγίξεις θα πεθάνεις λες στα τραγούδια και τρως χλέπες και κλωτσομπούνια στο πάτωμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Light.

Η κόντρα ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και την Μαρία Αντωνά καλά κρατεί.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο άφησε υπονοούμενα πως κάτι τρέχει ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και την Σοφιάννα Αβραμάκη. Αυτό από την πρώτη στιγμή ενόχλησε την Μαρία Αντωνά, με την ίδια μάλιστα να τοποθετείται καθημερινά δημόσια για αυτό το θέμα.

Μόλις ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αποχώρησε και επέστρεψε στην Ελλάδα αποκάλυψαν πως οι δυο τους μίλησαν και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ της παραδέχτηκε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πως το έκανε για χιουμοριστικούς λόγους.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις δηλώσεις τους φαίνεται πως εντέλει δεν τα… βρήκαν και η κόντρα τους συνεχίζεται. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σε πρόσφατη συνέντευξη του δεν δίστασε να πετάξει τα «καρφιά» του στην Μαρία Αντωνά, δηλώνοντας: «Η συγκεκριμένη κοπέλα μού είχε στείλει δεκάδες μηνύματα πριν μπω στο παιχνίδι, εξυψώνοντάς με, λέγοντάς μου πως με γούσταραν εκείνη κι ο Άρης. Προφανώς το έκανε στρατηγικά με όλους τους παίκτες πριν μπουν στο παιχνίδι αλλά και μετά, για να στηρίζουν τον αρραβωνιαστικό της στις συνεντεύξεις τους. Είναι μια κοπέλα με στρατηγική. Όταν βγήκα της τηλεφώνησα και της εξήγησα πως ήταν χιουμοριστικά αυτά που έλεγα για την Σοφιάννα, όχι για να της κάνω κακό. Εκείνη τότε μου είπε…ωραία, μόλις βγεις στις εκπομπές και πεις πως έκανες χιούμορ, θα βγω κι εγώ και θα αναθεωρήσω δημοσίως»… Διότι είχε μιλήσει πολύ άσχημα για εμένα. Εγώ έκανα αυτό που της υποσχέθηκα αλλά εκείνη δεν τήρησε το λόγο της. Στον τελικό με έσπρωξε περνώντας από δίπλα μου όταν βγήκε νικητής ο Στάθης. Με νευρίασε αυτό και δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά μαζί της. Μου είναι αδιάφορη, ούτε καν τη βλέπω».

Η Μαρία Αντωνά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξέσπασε και «κατακεραύνωσε» τον Κωνσταντίνο μετά τις δηλώσεις του.

«Καλησπέρα παιδιά! Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα από την Κρήτη, εμείς είμαστε εδώ κάνουμε διακοπές άλλοι όμως δεν χάνουν το χρόνο τους και μιλούν για εμάς, αναφέρονται πάλι λοιπόν σε καταστάσεις και σε πράγματα τα οποία μπορεί να έχουν συμβεί μπορεί και όχι μόνο και μόνο για να έχουν ακόμη μία φορά την ευκαιρία και το βήμα να ασχοληθούν μαζί τους τα site, τα blogs αλλά και ο κόσμος. Επειδή μου έχετε στείλει πάρα μα πάρα πολλά μηνύματα θα ήθελα να τοποθετηθώ. Άνθρωποι οι οποίοι υπήρξαν μέσα σε ριάλιτι, είχαν λόγο και υπόσταση και μάλιστα έχουν πληρωθεί και για αυτό, διαψεύδουν τον ίδιο τους τον εαυτό τόσο καιρό. Επέμεναν, έβγαιναν μετά σε εκπομπές, ισχυρίζονταν πράγματα τα οποία έθιγαν οικογένειες, σπίτια, ανθρώπους, γυναίκες, άντρες, πόσα άτομα μαζί...» είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Δεν χάνουν χρόνο και στιγμή! Έχουν εθιστεί τόσο πολύ με το κομμάτι της δημοσιότητας που για ακόμη μία φορά αναφέρουν το όνομά μου και μάλιστα με χαρακτηρίζουν με πάρα πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς... ακόμα και με το γεγονός ότι χειροδίκησα κιόλας. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσω για προσωπικότητες και για τέτοιους ανθρώπους. Πραγματικά είναι μόνο για λύπηση, μόνο αηδία μου προκαλούν και νομίζω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να μπει ένα τέλος. Ειλικρινά σας το λέω, είναι μέχρι να πάρω και άλλες ανάποδες και να αρχίσω να δημοσιεύω διαλόγους, να αρχίσω να δημοσιεύω μηνύματα, τηλέφωνα και πράγματα τα οποία μπορεί να μου έχουν πει. Τόσο καιρό κρατάω τόσο πολύ χαμηλό προφίλ γιατί έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι και πάνω από όλα να σέβομαι τον εαυτό μου. Όσοι δεν μπορείτε να σεβαστείτε ούτε τον εαυτό σας, μη μιλάτε για εμάς γιατί γιατί ειλικρινά ως εδώ... μέχρι εδώ! Έχω κάνει πάρα πολλή υπομονή, έχω χειριστεί μία κατάσταση πάρα πολύ άσχημη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά εδώ θα μπει μία τέλεια γιατί μετά από αυτό θα μιλήσουν άλλοι και όχι εγώ».

Και η διαμάχη μαίνεται ακόμα…

Μια άλλη κόντρα που μας απασχόλησε, είναι αυτή της Ραμόνας Βλαντή με τη Βίκυ Καγιά!

Από τις τελευταίες δηλώσεις της Ραμόνας ήταν για τη Βίκυ Καγιά: «Εγώ τη θαυμάζω την κυρία Καγιά, δεν έχω τίποτα απολύτως μαζί της. Έχω με κάποια πράγματα που λέει, ότι ξέρει από μόδα και δεν ξέρει. Δε νομίζω ότι θα ήθελε ποτέ να συνεργαστεί μαζί μου».

Και τόνισε η Ραμόνα Βλαντή: «Ας είμαι καυστική και αιχμηρή, που γράφουν και λένε, παρά να είμαι υποκρίτρια όπως οι περισσότεροι»!

Σοφία Παυλίδου VS Μάνο Παπαπαγιάννη

Βρέθηκαν στα δικαστήρια και ο ηθοποιός κρίθηκε ένοχος και η ποινή του που του επιβλήθηκε είναι τέσσερις μήνες με αναστολή.

Η ηθοποιός, από την άλλη πλευρά, κρίθηκε αθώα για την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ωστόσο φαίνεται πως δεν θα ησυχάσει τόσο απλά, διότι η πλευρά του "αντιπάλου" της κατέθεσε έφεση επί της απόφασης.

Να σας θυμίσουμε πως το 2018, η Σοφία Παυλίδου είχε υποβάλει μήνυση για απλή σωματική βλάβη στον συνάδελφό της στην παράσταση «Πετάει – Πετάει», κατηγορώντας τον για ξυλοδαρμό στα παρασκήνια, ενώ στη συνέχεια, και ο Μάνος Παπαγιάννης είχε υποβάλει μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Μία επιπλέον δικαστική διαμάχη που μας απασχόλησε τη χρονιά που φεύγει ήταν αυτή της Ζέτας Δούκα με τον Γιώργο Κιμούλη.

Να υπενθυμίσουμε, ότι η Ζέτα Δούκα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» είχε αποκαλύψει την ψυχολογική και σωματική βία που είχε δεχτεί από τον Γιώργο Κιμούλη.

Ο Γιώργος Κιμούλης προχώρησε σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος της ηθοποιού.

Η Ζέτα είχε πει για το πώς βιώνει η ίδια την όλη υπόθεση δήλωσε: «Μια χαρά είμαι. Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό που κάνουμε, άνοιξε έναν λαμπρό δρόμο. Πολλοί ακολούθησαν αυτό το παράδειγμα και βλέπετε τι γίνεται. Πόσοι άνθρωποι, πόσα περιστατικά βγήκαν και μίλησαν για διάφορα αδικήματα και αυτό είναι το πιο σημαντικό.»

Τέλος είδαμε να ξεκινά μέσα στο χρόνο η εκδίκαση της υπόθεσης του Πέτρου Φιλιππίδη τον οποίο έχουν καταγγείλει και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Λένα Δροσάκη αλλά και η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και η δίκη συνεχίζεται.

«Δεν έχουν καμία σχέση οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει σήμερα με τις καταγγελίες που είχαν κάνει κάποιες άλλες κυρίες, η κ. Παπαχαραλάμπους, η κ. Δροσάκη και η κ. Αναστασοπούλου. Οι τρεις γυναίκες, οι γνωστές ηθοποιοί δεν αναφέρουν βιασμό, άλλο είναι μια συμπεριφορά που προσβάλλει τη γενετήσια αξιοπρέπεια και άλλο ο βιασμός» είχε πει ο δικηγόρος του ηθοποιού, ο κύριος Δημητρακόπουλος.

Η ευχή για το 2022 είναι να φέρει στις «αποσκευές» του λιγότερες κόντρες και περισσότερη αγάπη και αλληλοκατανόηση!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved