Ατύχημα με την μηχανή είχε ο Τίμος Ζαχαράτος - «Τα χτυπήματα είναι υποφερτά»
Showbiz

Ατύχημα με την μηχανή είχε ο Τίμος Ζαχαράτος - «Τα χτυπήματα είναι υποφερτά»

Ατύχημα με την μηχανή είχε ο Τίμος Ζαχαράτος και το αποκάλυψε σήμερα (24/11) η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή, Πάμε Δανάη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια υποδέχτηκε κανονικά στο πλατό τον σεφ και ανέφερε:«Είσαι καλά; Παραλίγο να σε χάσουμε», με τον Τίμο Ζαχαράτο να απαντά: «Εντάξει μωρέ συμβαίνουν αυτά, να πω ότι πρέπει να προσέχουμε, πέρα από την πλάκα, όταν βρέχει να φοράμε πάντα κράνος και να προσέχουμε με τις μηχανές. Είχα ατύχημα, ναι παραλίγο… αλλά όλα καλά».

Δείτε το βίντεο:

Λίγη ώρα μετά το τέλος της εκπομπής ο αγαπημένος σεφ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες με το τι συνέβη, καθώς δέχτηκε αρκετά μηνύματα από τους διαδικτυακούς του φίλους που ήθελαν να μάθουν για την υγεία του.

«Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα μετά το τέλος εκπομπής, επειδή αναφερθήκαμε στο θέμα που μου συνέβη χθες το βράδυ. Καθώς τελείωσα τη δουλειά στο εστιατόριο και πηγαίνοντας προς το σπίτι, κάποια κυρία δεν είχε ανάψει τα φώτα του αυτοκινήτου και ξεκίνησε χωρίς να δει με αποτέλεσμα να φρενάρω απότομα και να πέσω με το μηχανάκι και να συρθώ στο δρόμο μερικά μέτρα.



Ευτυχώς φορούσα κράνος και τα χτυπήματα είναι υποφερτά για την ώρα προσέχετε τους εαυτούς σας γιατί τα πάντα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε δευτερόλεπτα, σας ευχαριστώ όλους», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τίμος Ζαχαράτος.

Δείτε στην παρακάτω gallery την ανάρτησή του:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved