Ανασκόπηση: Οι τηλεοπτικοί καυγάδες που μας απασχόλησαν μέσα στο 2022
Showbiz

Ανασκόπηση: Οι τηλεοπτικοί καυγάδες που μας απασχόλησαν μέσα στο 2022

Ανασκόπηση 2022: Ούτε το 2022 έλειψαν οι κόντρες μεταξύ επωνύμων από την ελληνική showbiz.

Οι κόντρες και οι διαφωνίες είναι το... αλατοπίπερο στη ζωή μας και άλλοτε είναι έντονες και άλλοτε είναι πάνω στην ένταση της στιγμής. Ωστόσο, τι θα είχαμε να συζητάμε αν δεν υπήρχαν στην καθημερινότητά μας;

Οι κόντρες υπάρχουν και στον καλλιτεχνικό χώρο και φέτος μπορούμε να πούμε ότι είχαμε πολλές. Κάποιες από αυτές όμως μας απασχόλησαν λίγο περισσότερο ενώ δεν έλειψαν και τα... ξεκατινιάσματα.

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω ποια πρόσωπα της ελληνικής showbiz ήρθαν σε αντιπαράθεση, ξεκινώντας από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

Αφορμή της έντασης ανάμεσά τους στάθηκε ένα βίντεο που πόσταρε ένας χρήστης και έδειχνε τη Φωτεινή να σχολιάζει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη συμπεριφορά που είχε κατά το παρελθόν στο Πρωινό με αφορμή τις δηλώσεις της τελευταίας στην Ελένη Μενεγάκη!

Τότε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγραψε στο twitter: «Η κυρία Πετρογιάννη γιατί δεν μας λέει πώς ξεκίνησε στην τηλεόραση και πώς μπήκε στον Alpha... ερώτηση για δυνατούς λύτες. Αναρωτιέμαι επίσης πόσες φορές μέσα στην εβδομάδα με κάνει follow στο Instagram, δεν την κάνω πίσω και με κάνει unfollow».

Η Φωτεινή Πετρογιάννη απάντησε από την πλευρά της: «Ξεκίνησα το 2003 μαθητευόμενη στον Alpha, χωρίς να έχω 1 ευρώ στην τσέπη μου και καμία γνωριμία. Το 2012 γνώρισα τη γυναίκα που αναφέρει και ουδέποτε καταχράστηκα τη γνωριμία μου μαζί της. Μπορείτε να ρωτήσετε όλους τους παρουσιαστές με τους οποίους συνεργάστηκα. Ευχαριστώ».

Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ένα μπαράζ αλληλοκατηγοριών και απίστευτων εκφράσεων μεταξύ των δυο γυναικών που έγινε αντικείμενο σχολιασμού σε όλες τις εκπομπές.

Μία άλλη κόντρα ήταν αυτή ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τη Σοφία Μουτίδου που αντάλλαξαν δημόσια πυρά μετά από ανάρτηση της ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, η αρχή του… κακού έγινε όταν η Σοφία Μουτίδου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Κατερίνα Καινούργιου, στην οποία απεικονίζεται αγκαλιά με την Δέσποινα Βανδή, γράφοντας τη φράση, «λίγο ακόμα πρέπει».

Η ανάρτηση αυτή έφτασε στην Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έδειξε να ενοχλείται αρκετά, κάνοντάς την να δώσει την δική της απάντηση.

«Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου; Της κάναμε κάτι: Την ενόχλησε κάτι στην φώτο; Γυναικεία αλληλεγγύη σου λέει μετά. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω. Καλό βράδυ» έγραψε η παρουσιάστρια.

Λίγο αργότερα η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση αναδημοσιεύοντας το σχόλιο ενός άλλου χρήστη, το οποίο ανέφερε: «Η Μουτίδου πριν λίγο ανέβασε αυτό στον λογαριασμό της. Δεν καταλαβαίνω κάτι. Γιατί αυτή μπορεί να ξεβρακώνεται, να χώνει άντρες στα βυζι@ της στην παράστασή της ενώ κάποιες γυναίκες που και αυτές κάνουν ό,τι γουστάρουν (εδώ αισθητικές επεμβάσεις) τις κατακρίνει;» και συμπλήρωσε η ίδια: «Μουτίδου που σε βρίσκω πολύ ευφυή και με χιούμορ άνθρωπο, όταν φωνάζουμε ''να πεθάνει ο ρατσισμός'' δεν απαντάμε-κάνουμε ρατσισμό. Από εμένα είναι φάουλ».

Φυσικά, όλα αυτά δε θα μπορούσαν να μείνουν αναπάντητα από τη Σοφία Μουτίδου, η οποία ανέβασε ένα βίντεο με αιχμηρή απάντηση.

Τι συμβαίνει ανάμεσα στην Καίτη Γαρμπή και την Άντζελα Δημητρίου; Γιατί οι δυο γυναίκες έχουν κόντρα;

Αφορμή για να έρθει στην επιφάνεια η κόντρα τους στάθηκε ένα live του J2US, όπου οι δύο κυρίες του ελληνικού πενταγράμμου είχαν έναν έντονο διάλογο μεταξύ τους. Μέσα από την εκπομπή, Happy Day αποκαλύφθηκε ο λόγος για τον οποίο η Καίτη Γαρμπή και η Άντζελα Δημητρίου δεν έχουν καλές σχέσεις.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου είπε: «Έχουν συγγενική σχέση. Απ’ ό,τι διαβάζω, ο αδερφός της Άντζελας Δημητρίου υπήρξε παντρεμένος με την αδερφή της Καίτης Γαρμπή και έχουν και ένα παιδί μαζί. Ωστόσο, ο χωρισμός δεν ήταν βελούδινος, υπήρξε ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι και από εκεί ξεκίνησε το υποκοριστικό ''Καιτούλα'', όπως την αποκαλεί η Άντζελα. Με τον χωρισμό διχάστηκαν οι δύο οικογένειες».

Η κόντρα ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και την Μαρία Αντωνά καλά κρατεί.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο άφησε υπονοούμενα πως κάτι τρέχει ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και την τότε συμπαίκτριά του Σοφιάννα Αβραμάκη. Αυτό από την πρώτη στιγμή ενόχλησε τη Μαρία Αντωνά, με την ίδια μάλιστα να τοποθετείται καθημερινά δημόσια για αυτό το θέμα.

Μόλις ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αποχώρησε και επέστρεψε στην Ελλάδα αποκάλυψε πως οι δυο τους μίλησαν και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ της παραδέχτηκε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και πως το έκανε για χιουμοριστικούς λόγους.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις δηλώσεις τους εκ των υστέρων φαίνεται πως εντέλει δεν τα… βρήκαν και η κόντρα τους συνεχίζεται, εξαπολύοντας και οι δυο απανωτά τα «καρφιά» τους ο ένας στον άλλον.

Όπως όλα δείχνουν το θέμα δεν έχει τελειώσει και η κόντρα συνεχίζεται ανάμεσα στον Snik και τον Light.

Οι δυο τους μετά τις δημόσιες δηλώσεις για να γίνει ένα «ραντεβού» ώστε να παίξουν… ξύλο και οι αλλεπάλληλες κατηγορίες και από τις δύο πλευρές στα social media, ήρθε η άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε στα MAD VMA στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do πριν από μερικούς μήνες.

Πιο συγκεκριμένα, όλα έγιναν την ώρα που η Τάμτα βρισκόταν στο stage και έκανε το δικό της act με τους χορευτές. Κανείς δεν κατάλαβε πώς ξεκίνησε όλο το επεισόδιο όμως σχεδόν αμέσως ξεκίνησε συμπλοκή ακριβώς μπροστά από το σημείο όπου τραγουδούσε η Τάμτα και υπήρξε μεγάλη αναταραχή!

Αμέσως έτρεξαν στο σημείο οι άντρες της ασφάλειας του χώρου προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι.

Το μόνο που κατάφεραν ήταν να απομακρύνουν για λίγο τον Light, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα ξεκίνησε ένας δεύτερος γύρος συμπλοκής που αναστάτωσε για ακόμη μια φορά τους παρευρισκόμενους. Τα επόμενα 24ωρα όπως ήταν φυσικό οι δύο τράπερς εξαπέλυσαν πυρά ο ένας στον άλλον.

Κόντρα φαίνεται πως ξέσπασε στην ελληνική showbiz και ανάμεσα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Αφορμή στάθηκε η απόφαση της πρώην παίκτριας του Survivor να μην εμφανιστεί στην εκπομπή, «Γεια σου» της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΙ, καθώς όπως υποστήριξε η ίδια, δεν τη σεβάστηκαν. Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου υποστήριξε πως οι συντελεστές της εκπομπής δεν έκαναν κάποια αναφορά στο πρόσωπό της μέσω των social media για να προαναγγείλουν την εμφάνισή της.

Η απόφαση αυτή σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τις υπόλοιπες εκπομπές, μεταξύ άλλων της Μπέττυς Μαγγίρα αλλά και της Φαίης Σκορδά.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη λίγες ώρες μετά μέσα από την εφημερίδα στην οποία αρθρογραφεί, έγραψε ένα αρκετά αιχμηρό κείμενο για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Γραμμέλη έγραψε:

«Κάπως έτσι ένιωσαν σπουδαίοι οι απανταχού παίκτες ριάλιτι. Οι οποίοι φυσικά έχουν κάθε δίκιο να νιώθουν έτσι, όταν δέκα τουλάχιστον εκπομπές τους ακολουθούν κατά πόδας, τους παρακαλάνε για μία δήλωση και κάνουν την τρίχα τριχιά. Και κάπως έτσι φτάσαμε σε σημείο μία παίκτρια ριάλιτι να ακυρώσει στο παρά πέντε την συμμετοχή της σε εκπομπή γιατί δεν την προανήγγειλαν. Καλά να πάθουμε όλοι. Εμείς το προκαλέσαμε αυτό.

Δοξάσαμε την υποκουλτούρα και τώρα αντιλαμβανόμαστε τις συνέπειες. Αναρωτιέμαι τι θα γίνονταν όλοι αυτοί αν δεν τους καλούσε κάποια εκπομπή. Πόσο πιο καλή τηλεόραση θα είχαμε και πώς θα είχαν μπει όλοι στην θέση που τους αρμόζει. Αλλά ποιος τολμάει; Ελάχιστοι».

Αυτά διάβασε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και δεν μπόρεσε να το αφήσει αναπάντητο. Η σχεδιάστρια κοσμημάτων έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Ο αντίλογος κ. Γραμμέλη λέει ότι κάπως ανώτεροι αισθάνονται ορισμένοι παρουσιαστές – δημοσιογράφοι και μάθανε να υποτιμούν τους άλλους συνανθρώπους τους με ζωντανό παράδειγμα ο τρόπος που μιλάτε για τους παίκτες reality, οι οποίοι είναι άνθρωποι σας και εσάς και δίνουν ψωμί στις εκπομπές που δουλεύετε (…) Καταλαβαίνω δε με το λογύδριό σας θέλετε να φανείτε αγαπητή στο συνάφι σας…

Τέλος, να σας πω πως δεν έχετε δικαίωμα να κουνάτε το δάχτυλό σε κανέναν και πως ευτυχώς για εμένα δεν έχω ανάγκη και δεν ζω από τα καλέσματα των εκπομπών. Ίσως εσείς ζείτε από αυτά!».

Από εκείνη τη στιγμή και μετά ξεκίνησε ένα απίστευτο «αλληλοκατηγορώ» στο Twitter ανάμεσα στις δύο κύριες!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved