Σόφη Ζαννίνου: «Οι παλιές εποχές είχαν τη γλύκα τους, αλλά ήταν και άγρια τα πράγματα τότε»
Showbiz

Σόφη Ζαννίνου: «Οι παλιές εποχές είχαν τη γλύκα τους, αλλά ήταν και άγρια τα πράγματα τότε»

Η Σόφη Ζαννίνου φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Άγρια Γη

Η αγαπημένη ηθοποιός η οποία έζησε και τις καλές εποχές του ελληνικού κινηματογράφου και έχει στη φαρέτρα της συνεργασίες με κορυφαίους ηθοποιούς μιλάει για το τότε και το τώρα, για τον ρόλο της στη σειρά αλλά και για τη μυθοπλασία εν γένει...

Πώς πάνε τα πράγματα στην Άγρια Γη;

«Πολλά μπερδέματα, πολλές ανατροπές που δεν τις περιμένεις. Η τόσο ευφάνταστη Μαρία Γεωργιάδου έχει κάνει μια τρομερή ιστορία και όποτε παίρνω καινούργια επεισόδια, τα διαβάζω αμέσως, γιατί θέλω να δω τι γίνεται παρακάτω».

Τα γυρίσματα είναι πολύ απαιτητικά;

«Είναι πολύωρα και απαιτητικό, αλλά έχουμε δύο σκηνοθέτες μάλαμα που μας φέρονται καταπληκτικά. Η παραγωγή επίσης μας προσέχει πολύ κι έχουμε γίνει όλοι μια παρέα και περνάμε υπέροχα. Μπορεί να δουλεύουμε πολλές ώρες, αλλά προσωπικά δεν το καταλαβαίνω, γιατί είναι πολύ οικογενειακό και γλυκό το κλίμα. Αυτό το είχα συναντήσει άλλη μια φορά στη ζωή μου, στη σειρά “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”».

Αυτό παίζει σημαντικό ρόλο και στο αποτέλεσμα που θα βγει επί οθόνης;

«Πάντα, μην ξεχνάτε ότι οι παρέες γράφουν ιστορία».

Φέτος, η μυθοπλασία έχει τη θέση που της αξίζει στη μικρή μας οθόνη;

«Πιστεύω πως ναι. Βέβαια, υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, αλλά κι αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Όταν δεν είχαμε σίριαλ, λέγαμε δεν γίνονται σειρές, υπάρχουν μόνο παιχνίδια. Τώρα όχι μόνο υπάρχει ελληνική μυθοπλασία, αλλά γίνονται και πολύ καλές δουλειές. Προσωπικά τις βλέπω και χαίρομαι».

Έχετε μεγαλώσει δίπλα στα μεγαλύτερα αστέρια του παλιού ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου...

«Ήταν η στιγμή που γεννήθηκα τέτοια, που πρόλαβα και όλους του παλιούς, με τους οποίους έπαιξα κιόλας, ως πιτσιρίκα βέβαια, αλλά και την επόμενη γενιά. Και τώρα ζω και την πιο νέα γενιά».

Από εκείνη την εποχή μέχρι σήμερα, τι έχει αλλάξει για τους ηθοποιούς;

«Έχουν αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο. Οι παλιές εποχές είχαν βέβαια τη γλύκα τους, αλλά ήταν και άγρια τα πράγματα τότε. Έπρεπε μόνοι μας να φέρνουμε τα ρούχα μας, να σημειώνουμε τι φοράμε, δεν υπήρχε ούτε σκριπτ, τίποτα. Τα κάναμε όλα μόνοι μας. Αυτό που υπήρχε ήταν το μεράκι και η τρέλα να γίνει κάτι. Τώρα έχουμε πάρα πολλές βοήθειες».

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved