Ελένη Χατζίδου: Στο νοσοκομείο η κόρη της – Η φώτο που ανησύχησε τους followers της
Showbiz

Ελένη Χατζίδου: Στο νοσοκομείο η κόρη της – Η φώτο που ανησύχησε τους followers της

Μια δύσκολη Κυριακή πέρασαν οικογενειακώς η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, καθώς η κόρη τους βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz και έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, καθώς έχει έρθει στον κόσμο η κόρη τους.

Τόσο η τραγουδίστρια, όσο και ο Ετεοκλής είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media και δημοσιεύουν καθημερινά στιγμιότυπα από την επαγγελματική και προσωπική τους ζωή.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η Ελένη Χατζίδου ανησύχησε τους διαδικτυακούς της φίλους με την φωτογραφία που ανέβασε σε instastory. Πιο συγκεκριμένα, στο στιγμιότυπο απεικονίζεται η Μελίτα να βρίσκεται σε ένα κρεβάτι με ειδικά καλώδια, αποκαλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο, ότι η μικρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς έπρεπε να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Όπως ήταν φυσικό η Ελένη Χατζίδου δέχτηκε δεκάδες μηνύματα για την υγεία της κόρης της και λίγο αργότερα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

«Σας ευχαριστούμε για το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τη Μελίτα μας. Είναι όλα φυσιολογικά αλλά συνεχίζουμε τις εξετάσεις. Όταν όλα τελειώσουν θα σας μιλήσω για το τι έγινε ακριβώς. Προς το παρόν όλα καλά με πολύ παιχνίδι».

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που ανέβασε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved