Παύλου: «Δεν θα μπω στη διαδικασία να δηλητηριάσω την ψυχή μου. Δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους»
Showbiz

Παύλου: «Δεν θα μπω στη διαδικασία να δηλητηριάσω την ψυχή μου. Δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους»

Ο Ετεοκλής Παύλου, σε μία συνέντευξη ποταμό μαζί με τη σύζυγό του Ελένη Χατζίδου μιλάει για τη ζωή του σήμερα με την κόρη τους αλλά και για τον ανταγωνιστικό κόσμο της τηλεόρασης... 

Ο παρουσιαστής ο οποίος μαζί με την σύζυγό του είναι οι οικοδεσπότες της πρωινής εκπομπής Breakfast@Star παραδέχεται ότι έχουν αλλάξει τα πάντα στην καθημερινότητά του από τότε που ήρθε στον κόσμο η μικρή τους Μελίτα, ενώ τόνισε πως παρά τον ανταγωνισμό στον χώρο της τηλεόρασης, ο ίδιος έχει βρει τον τρόπο για να μην ασχολείται με τίποτα τοξικό και δυσάρεστο. Διαβάστε τι αποκάλυψε...

■ Τι έχει αλλάξει το παιδί στη ζωή σας;

Ε.Χ.: Ολα! Προς το καλύτερο. Οταν ήμουν μόνη μου, ένιωθα τόσο μόνη. Από τη στιγμή που έκανα την οικογένειά μου, δεν δίνω σημασία στα μικρά. Με ενδιαφέρει να έχουμε την υγεία μας και να είμαστε δεμένοι και αγαπημένοι. Δεν ασχολούμαι με μικρότητες. Μαθαίνω καθημερινά πράγματα από το παιδί μας. Μαζίτης θυμάμαι τη δική μου παιδική ηλικία. Νιώθω μεγάλη ευθύνη, γιατί θέλω να μεγαλώσω σωστά αυτό το παιδί, αλλά δεν υπάρχουν οδηγίες χρήσης. Πραγματικά περιμένω πώς και πώς την ώρα που θα τη δω και θα κάνουμε μαζί πράγματα ή το Σαββατοκύριακο, για να ζήσουμε όμορφες στιγμές ως οικογένεια. Ε.Π.: Ολη μου η ζωή έχει αλλάξει και -για να κυριολεκτώ- έχει αλλάξει ο σκοπός της ζωής μου. Ομως, δεν πρέπει να ξεχνάς τπ γυναίκα σου ή τον εαυτό σου, γιατίαν δεν είσαι καλά ως μονάδα, τότε δεν υπάρχει ισορροπία. Το μυστικό, για να μην είσαι ποτέ ελλιπής στο παιδί σου, είναι να μη σταματήσεις να εξελίσσεσαι εσύ ως μονάδα.

■ Πώς προστατεύετε τη σχέση σας;

Ε.Χ.: Προσπαθούμε να κάνουμε καινούργια πράγματα. Τώρα, όταν έχουμε χρόνο, παίρνουμε και το παιδί μαζί μας γιατί μας λείπει, αλλά παλαιότερα βρίσκαμε χρόνο να πηγαίνουμε κάποιες μικρές εκδρομές μαζί. Ε.Π.: Είμαι υπέρ της σκληρής αυτοκριτικής. Κάποιες φορές πρέπει να δίνουμε χρόνο, γιατί μπορεί να υπάρχει κάποια επιπλέον πίεση. Όταν υπάρχουν αγάπη και γερές βάσεις δεν πρέπει να προβληματιζόμαστε. Το να είσαι ήρεμος όταν ξέρεις ότι δεν υπάρχουν βαθύτερα προβλήματα, είναι πολύ σημαντικό να παίρνει ο καθένας τον χρόνο του μέσα στη σχέση.

■ Ανταγωνιστικός χώρος η τηλεόραση. Σας απασχολούν τα κακόβουλα σχόλια;

Ε.Χ.: Δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο, εκτός από την οικογένειά μου. Έχω πάθει και ανοσία βέβαια. Ακούω μόνο τους ανθρώπους που ξέρουν τη δουλειά. Φροντίζω να έχω κάθε ημέρα ανεβασμένη διάθεση και να μην επηρεάζομαι.

Ε.Π.: Έπεσες στην περίπτωση (σ.σ. γελάει). Απέχουμε απ' όλα αυτά. Δεν θα μπω στη διαδικασία να δηλητηριάσω την ψυχή μου. Δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους, άρα ποιο το νόημα να ασχοληθείς;

■ Τι σας έκανε να χαμογελάσετε τελευταία και ή να προβληματιστείτε;

Ε.Χ.: Με όλα αυτά τα θέματα που ξέρω πως έχει περάσει ο Ετεοκλής, θα ήταν ντροπή να στενοχωριέμαι. Θα ήθελα και μέσα από την εκπομπή, κυρίως ο Ετεοκλής να το περάσουμε στον κόσμο όλο αυτό. Κάθε πρωί λέμε «Καλημέρα, ανοίξαμε και σήμερα τα μάτια μας». Δεν το λέμε τυχαία, το πιστεύουμε. Είναι μεγάλη υπόθεση να ανοίγουμε τα μάτια μας και να βλέπουμε καθημερινά τον κόσμο.

Ε.Π.: Είμαι ένας άνθρωπος που έχω περάσει πολλά θέματα υγείας και δεν στενοχωριέμαι, γιατί πιστεύω πως προβλήματα είναι μόνο τα θέματα υγείας. Όλα τα υπόλοιπα είναι προβληματισμοί.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved