Παύλου: «Δεν καταλαβαίνω γιατί μπορεί να είναι πρόβλημα σε ένα ζευγάρι να είναι μαζί & στη δουλειά»
Showbiz

Παύλου: «Δεν καταλαβαίνω γιατί μπορεί να είναι πρόβλημα σε ένα ζευγάρι να είναι μαζί & στη δουλειά»

Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου είναι το χαρούμενο δίδυμο του πρωινού του Star, Breakfast@Star. Και εκείνος, μιλάει για το πώς είναι για ένα ζευγάρι να μοιράζεται τις περισσότερες ώρες της ημέρας μαζί αλλά και πώς είναι η ζωή για εκείνη τώρα που δεν ασχολείται και τόσο πολύ με το τραγούδι. 

Πώς είναι λοιπόν για ένα ζευγάρι να είναι μαζί και στη δουλειά και στο σπίτι; Διαβάστε τι είπαν οι δυο τους...

■ Πώς είναι να είστε μαζί στο σπίτι και στη δουλειά;

Ε.Χ.: Όλοι πιστεύουν πως είμαστε συνέχεια μαζί, αλλά δεν είμαστε! Το πρωί πηγαίνουμε στη δουλειά με διαφορετικά αυτοκίνητα, γιατί ο Ετεοκλής πηγαίνει στην άλλη του δουλειά και εγώ επιστρέφω σπίτι με το παιδί. Βρισκόμαστε μαζί το Σαββατοκύριακο και κάνουμε πράγματα με το παιδί μας. Είναι, όμως πολύ όμορφα, γιατί έχουμε έναν ακόμη κοινό στόχο, την εκπομπή. Το απολαμβάνουμε πραγματικά.

Ε.Π.: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπορεί να είναι πρόβλημα σε ένα ζευγάρι να είναι μαζί και στη δουλειά. Εμείς τα συζητάμε όλα και δεν κρατάμε κάτι μέσα μας. Και 24 ώρες το 24ωρο να ήμασταν μαζί, πάλι το ίδιο θα κάναμε.

■ Άρα, τα οικογενειακά βάρη πέφτουν περισσότερο σε σένα, Ελένη

Ε.Χ.: Έχω μια πεθερά-μάλαμα και μαζί σηκώνουμε αυτά τα βάρη. Έχω μεγάλη βοήθεια. Ο Ετεοκλής σε αυτή τη φάση έχει άλλα βάρη. Κάνω πράγματα για την οικογένειά μου και το παιδί μου. Δεν αγκομαχώ γι' αυτό.

Ε.Π.: Το θέμα οικογένεια και πού πέφτουν τα οικογενειακά βάρη αλλάζει. Ισχύει πως η Ελένη αυτή την περίοδο ασχολείται περισσότερο με το παιδί και το σπίτι. Ίσως κάποια άλλη στιγμή η Ελένη να πρέπει να κάνει κάτι άλλο τα απογεύματα - τότε σίγουρα θα αναλάβω εγώ περισσότερες ευθύνες. Έτσι λειτουργούν οι οικογένειες.

■ Ελένη, σου λείπει το τραγούδι;

Όχι, γιατί κάνω κάτι που μου αρέσει πολύ. Την περίοδο του lockdown είχα πιεστεί πολύ. Ήθελα να βγω και να ψυχαγωγήσω τον κόσμο, αυτό που έκανα πάντα. Δεν μου λείπει το τραγούδι, άλλωστε τραγουδάμε, γελάμε, χορεύουμε κάθε μέρα στην εκπομπή. Δισκογραφικά κάνω πράγματα. Πριν από τέσσερις μήνες κυκλοφόρησε το «Τρέμω ολόκληρη» με τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τώρα είμαστε σε διαδικασία ενός ντουέτου που θα είναι έκπληξη!

■ Ετεοκλή, σε κούραζε όταν η Ελένη δούλευε βράδυ;

Καθόλου. Η Ελένη είναι τελειομανής και δεν θέλει να γίνεται φόρτωμα σε κανέναν, που δεν τίθεται τέτοιο θέμα γιατί ό,τι χρειάζεται είμαι και θα είμαι δίπλα της. Φρόντιζε να τα έχει τακτοποιήσει όλα και μετά να πάει στη δουλειά της.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved