Μάστορας:«Αυτό με τα κινητά έχει παραγίνει. Απλοί άνθρωποι κάνουν τους παπαράτσι... Ποιο το όφελος»
Showbiz

Μάστορας:«Αυτό με τα κινητά έχει παραγίνει. Απλοί άνθρωποι κάνουν τους παπαράτσι... Ποιο το όφελος»

Τα κακώς κείμενα του να είναι κανείς δημοφιλής παραθέτει δημόσια ο Χρήστος Μάστορας ο οποίος φαίνεται να έχει αγανακτήσει από το γεγονός ότι δεν μπορεί να βρει την ησυχία του όπου και αν βρεθεί δημόσια. 

Ο frontman των Μελισσών ο οποίος φέτος εμφανίζεται στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή, δείχνει ενοχλημένος από την επιμονή κάποιων να απαθανατίζουν με τα κινητά τους κάθε στιγμή των celebrities όταν τους βλέπουν σε δημόσιους χώρους...

Γκουγκλάροντας το όνομά σου, βρήκα ένα σωρό άρθρα «Ο Χρήστος Μάστορας ξεκαθαρίζει για την προσωπική του ζωή». Πόσο προσωπική μπορεί να είναι όταν όλοι έχουν κινητό με κάμερα;

Αυτό με τα κινητά έχει παραγίνει. Απλοί άνθρωποι κάνουν τους παπαράτσι στις μέρες μας και δεν ξέρω ειλικρινά ποιο είναι το όφελος και η ευχαρίστηση παίρνουν απ’ αυτό. Επιλέγω όμως, γι’ αυτόν τον λόγο να κυκλοφορώ σε εναλλακτικά μέρη και όχι σε mainstream. Εκεί δηλαδή όπου ίσως να μη με γνωρίζουν κιόλας. Δεν υποτιμώ σε καμία περίπτωση τη mainstream διασκέδαση, καθότι είμαι βασικό κομμάτι της, απλώς επιλέγω να πετάω κάτω από τα «ραντάρ» στην προσωπική μου ζωή. Μου αρέσουν οι ερημικές παραλίες, η φύση και τα family parties,οπότε κανένα πρόβλημα.

Φαντάζομαι πως είναι άβολο να ζεις το «τίνος είναι αυτή» από τα ΜΜΕ κάθε τρεις και λίγο.

Πολύ άβολο ομολογουμένως, αλλά δεν ανατροφοδοτώ τα media με εκρήξεις αντίδρασης, όποτε δεν με επηρεάζουν τόσο και δεν παίρνουν και μέγεθος.

Ποια «Αν» σου αφήνεις πίσω για να πεις σε μία σχέση «Εγώ για δύο»; Αφήνουμε λίγο πιο πέρα το εγώ μας σήμερα;

Οι επιλογές το 2022 είναι τόσο πολλές που, εκτός από παράλυση και αναποφασιστικότητα, σου δημιουργούν και την ψευδαίσθηση της εύκολης διεξόδου. Οι άνθρωποι δεν δεσμεύονται στις μέρες μας, δεν αναλαμβάνουν ευθύνες, δεν προσπαθούν, και μοιραία καταλήγουν δυστυχισμένοι, γιατί η ευτυχία έρχεται μέσα από τις δυσκολίες και από τις σχέσεις που χτίστηκαν μένοντας και επιμένοντας.

Στο μεταξύ, έχεις πιάσει τον εαυτό σου να αισθάνεται σήμερα boomer απέναντι σε μικρότερες κατά πολύ ηλικίες;

Είναι ένας χαβαλές αυτός που κάνουμε με συνομηλίκους και μας φαίνεται πολύ αστείο που «γεροντίζουμε» σε κάποιες απόψεις ξαφνικά, από εκεί που ήμασταν οι απόλυτοι ρέμπελοι. Αισθάνομαι πολύ καλά, όμως, που είμαι αυτός που είμαι και που μεγάλωσα σε αυτή την εποχή. Θα έρθουν και οι GenΖ (ούτε και ξέρω ποιοι είναι) στη θέση μας μια μέρα και θα δουν! (γέλια).

Αντιλαμβάνεσαι την επιτυχία που έχεις στο γυναικείο φύλο; Τα σουτιέν και τα κρουασάν στις συναυλίες είναι ένα λιλιπούτειο δείγμα, πιστεύω.

Η φήμη έρχεται πακέτο με μια επίπλαστη γοητεία στην οποία δεν μπορούν να αντισταθούν οι άνθρωποι, οπότε εκδηλώνονται, πολλές φορές, ακραία. Φυσικά και αυτό τονώνει την αυτοπεποίθηση ενός καλλιτέχνη, αλλά επειδή αγαπώ πραγματικά πολύ τις γυναίκες και τις έχω ανάγκη στη ζωή μου, είτε είναι οι σύντροφοί μου είτε ανήκουν στο φιλικό ή το οικογενειακό περιβάλλον μου, προσπαθώ να εμπνέω ουσιαστικά, με το βάθος του χαρακτήρα και τις πράξεις μου, και όχι χρησιμοποιώντας τη σαγήνη και την εξουσία του stage.

Πηγή: Esquire

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved