Παπαζήσης: Η ΣτΟργή, η Πτώση, οι συνεδρίες με ψυχολόγο και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού
Showbiz

Παπαζήσης: Η ΣτΟργή, η Πτώση, οι συνεδρίες με ψυχολόγο και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού

Ο Ιωάννης Παπαζήσης μιλάει για τους τηλεοπτικούς ρόλους που τον απολαμβάνουμε φέτος τον χειμώνα ενώ δεν αποκλείει την πιθανότητα να γίνει ξανά πατέρας στο μέλλον. 

Πάμε στη «ΣτΟργή» στον ΣΚΑΪ. Ο Ιωάννης υποδύεται τον Γιάννη...

Χαίρομαι που είμαι στη σειρά αυτή, γιατί είναι επίσης πολύ επίκαιρη. Εκεί συμμετείχα σε τέσσερα επεισόδια. Δεν ήμουν σίγουρος αλλά όταν μου έστειλαν το σενάριο, πραγματικά ήθελα να είμαι εγώ που θα αναλάβω τον ρόλο του Γιάννη, γιατί είχα τη δυνατότητα να μπω σε ένα γραφείο ψυχολόγου και να φέρω μια ιστορία, χάρη στην οποία θα μου δινόταν τηλεοπτικά ο χρόνος για μια κανονική συνεδρία. Αυτό ήταν που εμένα με τράβηξε στη συγκεκριμένη σειρά. Ότι δεν είναι αποσπασματική η ιστορία κάθε ήρωα, αλλά σαν να παρακολουθείς μια κανονική συνεδρία σε χώρο και σε χρόνο.

Έχετε υπάρξει σε πραγματική συνεδρία;

Όχι, αλλά θα το ήθελα πάρα πολύ και νομίζω ότι είναι στα επόμενο σχέδιά μου. Θα ήθελα πάρα πολύ να αποφορτιστώ και να μιλήσω σε έναν άνθρωπο, να μοιραστώ τη ζωή μου με έναν ψυχίατρο ή ψυχολόγο.

Παράλληλα κρατάτε έναν ρόλο και στην «Πτώση» της Τίνας Καμπίτση στην ΕΡΤ1, που θα δούμε στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί εκτιμώ πάρα πολύ και τον σκηνοθέτη Χρίστο Γεωργίου αλλά και το υπόλοιπο καστ, τον Χρήστο Λούλη, τη Λένα Παπαληγούρα, τη Θάλεια Ματίκα, την Εριέττα Μανούρη, αλλά και την Τίνα Καμπίτση που γράφει το σενάριο. Αυτό που με προσέλκυσε είναι ότι μου έχουν εμπιστευτεί έναν ρόλο, το υποκριτικό στοίχημα του οποίου είναι ότι θα το δούμε στην πορεία της σειράς. Ο ήρωας πάσχει από κάποια ασθένεια και αυτό με εξίταρε. Ήθελα να παίξω έναν τύπο ο οποίος είναι άρρωστος γιατί υποκριτικά μου δίνει πολύ μεγάλο κίνητρο.

Γράψατε πρόσφατα στο Instagram «Και μπαμπάς και ηθοποιός στην Ελλάδα και χωρισμένος και αριστερός και Παναθηναϊκός και με είδωλο τον Ερίκ Καντονά. ΟΚ, κάποια γραμμή στήριξης θα υπάρχει». Εξηγήστε μας...

Ήταν μια σκέψη της στιγμής χιουμοριστική, που κατά βάση όμως έχει δόση αλήθειας. Λες ότι είναι παράξενο να συμβαίνει αυτό σε έναν άνθρωπο ο οποίος ακολουθεί 20 χρόνια μια δουλειά, που απαιτούσε να φύγει από την ησυχία και από τη σκεπή μιας επαρχιακής πόλης για να ακολουθήσει μια δουλειά, η οποία πίστευε ότι θα τον ταξιδέψει στα καλλιτεχνικά όνειρα και στους ονειρικούς δρόμους της τέχνης. Τελικά, το μόνο που δεν συμβαίνει είναι αυτό. Ήμουν πολύ πιο ποιητικός και καλλιτέχνης πριν ακολουθήσω αυτή τη δουλειά. Σκεφτόμουν ότι θα κάθομαι σε παριζιάνικου τύπου cafe, θα διαβάζω και θα απαγγέλλω ποίηση... Φυσικά, η σκληρή πραγματικότητα της Ελλάδας στην τέχνη, είναι πολύ διαφορετική σε αυτή τη δουλειά.

Πώς θα βλέπατε το ενδεχόμενο για ένα δεύτερο παιδί;

Αυτά είναι ταξίδια της ζωής. Θα το κρίνω με βάση το παιδί που έχω. Αν ο γιος μου, ο Ιάσονας μου έδωσε και μου δίνει τέτοια χαρά και αγάπη, εδώ και επτά χρόνια, που δεν έχω ζήσει ποτέ στη ζωή μου, τότε δεν θα μπορούσα να το αποκλείσω με τίποτα, αν ερχόταν δεύτερη φορά. Υπάρχουν σίγουρα και οι αγωνίες και όλα τα υπόλοιπα.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved