Φουρέιρα: Το dressing room της με τα χιλιάδες παπούτσια και οι πόζες με φουσκωμένη κοιλίτσα!
Showbiz

Φουρέιρα: Το dressing room της με τα χιλιάδες παπούτσια και οι πόζες με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Η Ελένη Φουρέιρα θα γίνει σε λίγο καιρό μανούλα και η αλήθεια είναι πώς ανυπομονεί πώς και πώς να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της, ενώ η ευτυχία της φαίνεται ξεκάθαρα μέσα από κάθε νέα της φωτογραφία. 

Η διάσημη super star της pop, μαζί με τον Αλμπέρτο Μποτία είναι πιο έτοιμοι από ποτέ να ξεκινήσουν τη νέα τους καθημερινότητα, ως οικογένεια πια, μιας και σε λίγους μήνες θα έρθει στη ζωή το πρώτο τους παιδάκι.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία είναι πέντε χρόνια ζευγάρι και τους τελευταίους μήνες ζουν μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους. Οι δυο τους συγκατοικούν τον τελευταίο χρόνο, ενώ πολλές ήταν οι φήμες για την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα, αλλά μέχρι και πολύ πρόσφατα, δεν είχε επιβεβαιωθεί τίποτα ακόμα.

Η τραγουδίστρια όμως πριν από μερικές μέρες, έκανε την έκπληξη και δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον σύντροφό της, στην οποία και διαγράφεται η κοιλίτσα της, ενώ είδαμε ότι το σώμα της παραμένει πολύ γυμνασμένο, όπως είναι και λογικό.

Μάλιστα, το απόγευμα της Τρίτης 29 Νοεμβρίου η διάσημη της τραγουδίστρια της pop δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το dressing room του σπιτιού της και είδαμε ότι έχει πάρα πολλά ζευγάρια με παπούτσια ενώ ποζάρει με ένα απόλυτα fashion outfit και φυσικά φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved