Δραγούμη: Το εξοχικό της είναι βγαλμένο από ταινία – Το μοντέρνο σαλόνι και ο τεράστιος κήπος
Showbiz

Δραγούμη: Το εξοχικό της είναι βγαλμένο από ταινία – Το μοντέρνο σαλόνι και ο τεράστιος κήπος

Η Ναταλία Δραγούμη είναι μια από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς της γενιάς της και παράλληλα, είναι και μια κομψότατη γυναίκα αλλά και μια υπέροχη μητέρα και σύζυγος.

Η ηθοποιός έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1991, μέσα από την κωμική σειρά του MEGA, «Μάνα είναι μόνο μία», όπου υποδύονταν την κόρη της Μαίρης Χρονοπούλου από τότε η πορεία της ήταν ανοδική και το κοινό την στήριζε σε κάθε της βήμα.

Η Ναταλία Δραγούμη γνώρισε τον Έντι Ρόμπερτς και ο ερωτάς τους δεν άργησε να εκδηλωθεί. Από την πρώτη γνωριμία ήξεραν και οι δυο πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον κι έτσι το 2000 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του, αποκτώντας λίγο αργότερα και δύο παιδιά.

Η ίδια με τον σύζυγό της διατηρούν ένα πανέμορφο εξοχικό κοντά στην Αθήνα, το οποίο φτιάχτηκε από τον ίδιο τον Έντι Ρόμπερτς και εκεί περνούν όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Η Ναταλία Δραγούμη διαθέτει ένα ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής σπίτι, τις πόρτες του οποίου είχε ανοίξει παλαιότερα για την εκπομπή «Happy day».

Όπως θα δείτε στην παρακάτω gallery, στην εξοχική τους κατοικία κυριαρχούν τα μοντέρνα στοιχεία, συνδυάζοντας μάλιστα άψογα και την άνεση με τη φύση.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved