Θανάσης Πατριαρχέας: Κρατάει αγκαλιά την νεογέννητη κόρη του και... «λιώνει»!
Showbiz

Θανάσης Πατριαρχέας: Κρατάει αγκαλιά την νεογέννητη κόρη του και... «λιώνει»!

Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου έγιναν πρόσφατα γονείς για τρίτη φορά, μιας και ήρθε στη ζωή τους η κόρη τους, που τους έχει κλέψει την καρδιά. 

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και απόλυτα ταιριαστοί, κάτι που φαίνεται από κάθε κοινό τους στιγμιότυπο.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και στις 8 Οκτωβρίου απέκτησαν και το τρίτο τους παιδάκι, που είναι και αυτό κοριτσάκι. Να σας θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία με την ευτυχισμένη μανούλα να κρατά στην αγκαλιά της την τρίτη κόρη της και έγραψε: «Καλώς ήλθες μικρή μας!#3daughters #proud #heromom»!

Ο ηθοποιός έχει μεγάλη αγάπη στις κόρες του και προσπαθεί, παρά το φορτωμένο πρόγραμμά του, να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες μαζί τους και να κάνουν πράγματα παρέα. Το απογευμα του Σαββάτου, ο Θανάσης Πατριαρχέας δημοσίευσε μια γλυκύτατη φωτογραφία με την νεογέννητη κορούλα του, που την κρατά στην αγκαλιά του και κοιτάει την κάμερα γεμάτος χαρά!

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved